La Vanguardia (Català-1ª edició)

Apreneu anglès en situacions reals amb el curs ‘Speak English Now’ de Vaughan

• ‘Speak English Now’, el nou curs de Vaughan, amb 50 noves tècniques per aprendre anglès • 25 llibres amb situacions reals i continguts multimèdia per a un aprenentat­ge fàcil i divertit • Primer lliurament el cap de setmana que ve, per només 4,95€, amb ‘

-

No és cap secret que, avui, saber anglès i dominar-lo és el que marca la diferència entre ser competitiu o no al mercat laboral. Però l’anglès s’ha convertit en un idioma imprescind­ible no tan sols per a la vida laboral. En el dia a dia, per poder-se comunicar o relacionar amb persones de l’estranger, per entendre les instruccio­ns d’ús de l’últim electrodom­èstic que vau adquirir, en navegar per internet, quan viatgeu... Només són alguns exemples de la necessitat actual de saber-se expressar i comunicar en anglès, encara una assignatur­a pendent per a molta gent, sigui per falta de temps o perquè no es troba el moment per posar-s’hi. Per això,

La Vanguardia ofereix a subscripto­rs i lectors una oportunita­t única de millorar el nivell d’anglès d’una manera senzilla i divertida, per posar-se al dia amb l’idioma i incrementa­r el nivell al vostre ritme. Es tracta del curs d’anglès

Speak English Now de Vaughan Systems, format per 25 llibres més CD, que es podrà adquirir al quiosc cada cap de setmana.

Aquest nou curs d’anglès i el seu mètode permet aprendre anglès situaciona­l. Amb Speak English

Now, estudiareu la gramàtica i el vocabulari que necessiteu per enfrontar-vos amb tota mena de situacions. Les explicacio­ns són senzilles i directes, per evitar que es perdi de vista l’objectiu: aprendre a comunicar-se en un anglès natural i fluid. Així que ja us podeu oblidar de l’anglès acadèmic, amb aquest mètode només aprendreu coses que us puguin servir a la vida real.

Per això, Vaughan Systems ha dissenyat 50 tècniques diferents, amb cadascuna de les quals treballare­u un aspecte fonamental de l’idioma o de la comunicaci­ó. Aquestes tècniques us ajudaran a revelar el millor del vostre anglès.

El curs planteja cada situació des de diferents punts de vista, representa­ts en zones d’estudi. Així, doncs, segons la zona d’estudi en què us trobeu, sabreu el que esteu aprenent. Les zones d’estudi són cinc: Vocabulary Zone, Grammar Zone, Technique Zone, Conversati­on Zone i Test Zone. Un altre aspecte important que cal destacar és que Speak English Now és un curs pensat per escoltar i parlar. Pràcticame­nt en cada pàgina del llibre cal escoltar el CD i a vegades parlar, perquè per saber com sona l’anglès s’ha d’escoltar, si no, no serem capaços de comunicar-nos. Per això, si voleu treure tot el profit a aquest curs d’anglès, prepareu-vos per escoltar i imitar el que es diu, tantes vegades com calgui, perquè només així us benefic areu dels grans avantatges que ofereix aquest curs per millorar el nivell d’anglès.

Speak English Now és, sens dubte, una gran oportunita­t, que ofereix La Vanguardia, per millorar el nivell d’anglès d’una manera fàcil i entretingu­da, i oblideu-vos de l’anglès acadèmic!

 ??  ??
 ??  ?? 25llibres+CD.Lacol·lecciócomp­leta constade25­llibres,cadascunac­ompanyatde­lCDd’àudio correspone­nt,queespotad­quirircada capdesetma­naalquiosc­amb‘LaVanguard­ia’.
25llibres+CD.Lacol·lecciócomp­leta constade25­llibres,cadascunac­ompanyatde­lCDd’àudio correspone­nt,queespotad­quirircada capdesetma­naalquiosc­amb‘LaVanguard­ia’.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain