La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Si esteu entregats a cap activitat de relleu per al vostre futur, risc que apareguin traves importants ara. Procureu concentrar-vos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Molta cautela en diners, sobretot pel que fa a una possible gran oportunita­t: podria veure’s afectada per les despeses d’un projecte difícil.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tot i que és bon període per a les relacions, atenció ara a una gran col·laboració: podria espatllar-se per la difícil situació laboral actual.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

No és moment d’aplicar la creativita­t a la feina. De fet, podria entorpir o complicar una gran ocasió que tendeix a obrir perspectiv­es.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Un tema molt beneficiós per als fills podria veure’s impedit o entorpit a causa de factors econòmics. Molta cautela amb una inversió.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Atenció a la parella: les possibles dificultat­s en la relació podrien repercutir i perjudicar un gran afer familiar o relacionat amb béns immobles.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tendència a una certa dispersió anímica, potser a causa de les dificultat­s actuals en l’àmbit laboral. Eviteu prendre decisions importants.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Un afer molt beneficiós econòmicam­ent, potser una gran oportunita­t, podria veure’s en greus problemes a causa d’un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Júpiter a Sagitari, desfavorab­le amb Neptú, assenyala que una ocasió personal pot veure’s pertorbada per temes familiars o de la llar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

No és moment apropiat per intentar abordar dificultat­s, malgrat la vostra claredat i la gran protecció de què gaudiu actualment.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Les possibilit­ats d’obtenir gran èxits en un gran projecte que obre grans horitzons es podrien complicar per raons econòmique­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Compte amb alguns problemes laborals, ja que tendeixen a repercutir en la projecció laboral i poden afectar les opcions d’èxit actuals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain