La Vanguardia (Català-1ª edició)

Clàssica

- MARICEL CHAVARRÍA

ELS DILLUNS AL SOL DEL MILLOR FLAUTISTA.

Torna a L’Auditori el solista de la Filharmòni­ca de Berlín Emmanuel Pahud, aquesta vegada acompanyat del seu pianista predilecte, el magnífic Éric Le Sage, i amb un repertori basat en el romanticis­me germànic: Schubert, Mendelssoh­n i l’alegre

Sonata K. 296 de Mozart, arreglada per a flauta per Pahud mateix.

L’AUDITORI. 14/I. 20 HORES

EL GLENN GOULD D’ISLÀNDIA.

El pianista islandès Víkingur Ólafsson estrena al Palau el Cicle Philip Glass dedicat al compositor minimalist­a interpreta­nt el seu evocador Opening i una sèrie d’Études. El rotatiu

The New York Times el declara el nou Glenn Gould islandès, un as de l’equilibri entre tècnica delicada i esperit juganer que aconseguei­x oferir un bany de bellesa hipnòtica. Glass l’ha beneït.

PALAU DE LA MÚSICA. 15/I. 20 HORES

ELS ARCANGELO INTERPRETE­N PERGOLESI.

Un dels grans conjunts de música antiga, dirigit per Jonathan Cohen, es llueix en obres del barroc, com aquest Stabat mater de Pergolesi, per al qual han convidat la soprano Emöke Baráth, en plena eclosió, i el contrateno­r Maarten Engeltjes.

L’AUDITORI. 16/I. 20 HORES

MAGDALENA KOZENA & MITSUKO UCHIDA.

Tàndem d’intèrprets exigents al Palau. La mezzo txeca s’alia amb la pianista japonesa en un recital per a paladars exquisits en què interpreta­ran obres de Schumann, Wolf, Dvorák i Schönberg.

PALAU DE LA MÚSICA. 17/I. 20 HORES

UNA ‘NOVENA’ DE MAHLER AL CICLE IBERCAMERA.

Düsseldorf té orquestres pròpies des del 1614, i la seva Simfònica, amb més de 150 anys d’història, ha estat dirigida per Mendelssoh­n i Schumann. Ara ve amb Ádám Fischer a la batuta per oferir aquesta Novena.

L’AUDITORI. 17/I. 20.30 HORES

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain