La Vanguardia (Català-1ª edició)

En quadre contra el Betis

Santiago Solari ha de refer l’equip arran de set baixes i el dubte de Vinicius per grip

- Madrid

El Madrid viatja avui a Sevilla per enfrontar-se al Betis amb la necessitat de recompondr­e un equip afectat per tota mena de contratemp­s. Santiago Solari haurà de fer filigranes i formar una alineació inèdita. Sis jugadors de la plantilla han causat baixa per lesions musculars: Courtois, Bale, Kroos, Llorente, Asensio i Mariano. Un altre, Lucas Vázquez, no pot jugar per sanció, ja que va ser expulsat davant la Reial Societat en l’últim partit de la Lliga. La cirereta a les desgràcies ha estat la grip que afecta Vinicius, un dels jugadors Les moltes absències podrien obrir un buit per a Isco, que només ha estat titular dos cops amb Solari més en forma de la plantilla. Fa dos dies que el brasiler no entrena. Ahir va intentar exercitar-se però va haver d’abandonar Valdebebas amb febre alta i vòmits.

Solari donarà aquest matí la llista i Vinicius podria entrar a la convocatòr­ia depenent de com hagi passat la nit i si no ha tingut febre. En qualsevol cas, no estarà al cent per cent. La necessitat de comptar com sigui amb el jove brasiler de 18 anys dona una idea de com està ara mateix el Madrid i de la fragilitat del seu projecte.

Aquest cúmul de circumstàn­cies podrien obrir un buit en l’alineació per a Isco, suplent de suplents per a Solari com es va veure al partit de la Copa de dimecres davant el Leganés. Però ni tan sols és segur que tingui lloc l’onze perquè Solari ja se les ha empescat més d’una vegada per marginar el malagueny improvisan­t solucions que semblen tretes d’un barret de copa.

Amb tot, el més probable és que Isco surti a l’inici com a segona punta i acompanyan­t de Benzema a la davantera. Tot i això, podria quedar-se fora si Solari aposta pel jove Brahim, que ja va jugar uns minuts davant el Leganés, o si es decanta per Cristo, el davanter del filial, com a segon atacant.

En la roda de premsa, Solari va continuar sense dedicar una mostra d’afecte a Isco, la marginació del qual gairebé monopolitz­a totes les compareixe­nces de l’argentí: “Jo no soc qui per aconsellar Isco ni ningú. Són futboliste­s que fa molts anys que juguen a Primera. Ells tenen experiènci­a per saber perfectame­nt què han de fer”, va afegir. Quan li van preguntar a Solari si no és una contradicc­ió que digui que Isco li encanta i només hagi estat titular en dos dels 17 partits possibles amb ell a la banqueta, l’argentí va tornar a refugiar-se en el tòpic que tots els integrants de la plantilla són importants: “Tinc 24 futboliste­s i m’encantaria que tots juguessin més. La feina menys grata és fer l’alineació i que alguns d’ells es quedin fora de la llista”.

Solari tampoc no va donar una explicació a l’epidèmia de lesions musculars que té l’equip: “Són coses de l’ofici. És veritat que són moltes lesions però les assumim i malgrat tots els contratemp­s sortirem a guanyar perquè les baixes no són excusa”.

Quique Setién, el tècnic del Betis, no vol que ningú abaixi la guàrdia i no es fia de l’estat del Madrid: “No li donaré pistes a Solari, que segur que estarà pensant si jugarem amb quatre o cinc defenses... Jo, de vegades, també em passo les nits en blanc pensant. El Madrid sempre és el Madrid i estant malament l’altre dia li va fer tres gols al Leganés. Jo, avui, espero el millor Madrid”.

 ?? BALLESTERO­S / EFE ?? Santiago Solari, amb gest preocupat, ahir durant la seva roda de premsa
BALLESTERO­S / EFE Santiago Solari, amb gest preocupat, ahir durant la seva roda de premsa

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain