La Vanguardia (Català-1ª edició)

Creix la ‘família’ gourmet de mels Alemany

Torrons i Mel Alemany, l’empresa familiar d’Os de Balaguer (Lleida), amplia la seva gamma de mels gourmet amb noves referèncie­s com la mel amb cúrcuma, la mel amb gingebre i la mel amb canyella.

-

Alemany, sempre a l’avantguard­a en la innovació en mel, presenta aquestes noves referèncie­s amb un exclusiu packaging amb il·lustracion­s artesanes de la mà de l’artista Miquel Herrero. Es tracta d’una acció més de la marca d’Os de Balaguer en el marc del seu projecte l’Univers Alemany. Art, Cultura i Humanitat.

La mel amb cúrcuma, elaborada amb una acurada selecció en origen de mels de tot el territori, té un gust i una aroma intensos barrejat amb un component dolç. L’ús d’aquesta espècie d’origen hindú per produir mel, consolida Alemany com una companyia innovadora i pionera en nous ingredient­s i usos gastronòmi­cs del producte.

Art i torró de col·lecció, un homenatge a les abelles

Amb el propòsit de ‘pol·linitzar’ l’opinió pública sobre la importànci­a de les abelles, Alemany ha donat a conèixer la seva col·lecció Art i Torró concebuda com un homenatge a les abelles, fruit de la col·laboració amb l’exposició ‘Beehave’ de la Fundació Joan Miró, que es va desenvolup­ar la passada primavera. La iniciativa és una acció més de la firma d’Os de Balaguer, en la que reivindica el seu territori, el Montsec, i el promociona a través de l’edició limitada d’unes caixes d’art i torró.

Alemany, mel i agredolç amb estrelles gourmet

A més de les estrelles rebudes pel torró, Alemany també ha estat guardonada amb dues estrelles pel seu agredolç amb mel de taronger (un dels últims productes que ha tret al mercat). Juntament amb l’agredolç amb mel de castanyer, es van presentar a l’octubre de 2017 i formen part de l’estratègia de creixement de l’empresa, basada en la innovació i en la pedagogia per aplicar nous usos a la mel.

Amb les vuit estrelles d’aquesta edició, Torrons i Mel Alemany s’ha convertit en la segona empresa de l’Estat espanyol que acumula més guardons. L’any 2017 va ser la firma amb més premis. Els Great Taste Awards se celebren des de fa 24 anys al Regne Unit i distingeix­en amb una, dues o tres estrelles els productes alimentari­s i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmi­cs, xefs, restaurado­rs, productors, escriptors i periodiste­s) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació d’ingredient­s, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el packaging. Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa per tres anys i està reconegut mundialmen­t. Alemany, que participa en els Great Taste Awards des de l’any 2014, ha acumulat 22 guardons en els darrers cinc anys.

Activitat empresaria­l

Torrons i Mel Alemany és una empresa familiar cada any més consolidad­a en el mercat gastronòmi­c gourmet. El seu creixement en producció i facturació va en augment any rere any i la seva presència en punts de venda també segueix una línia ascendent, amb presència a supermerca­ts com Plusfresc, Condis, BonPreu, Ametller Origen, El Corte Inglés, Sorli Discau, Caprabo, Carrefour i Alcampo.

Després d'un 2018 ple d'èxits i noves propostes, l'empresa comença nou any amb l'objectiu de consolidar la seva marca i portar els seus productes al màxim nombre de consumidor­s.

Clàssics amb el torró i innovadors amb la mel

Amb els torrons, els Alemany són molt clàssics. Elaboren amb la fórmula tradiciona­l del segle XIX i fan el dur i el tou. Han afegit algunes varietats com el crocant, el bombó ametlla i la crema torrada, aquesta darrera amb una gran acceptació entre els consumidor­s per la tendresa de la massa i el punt cremat.

Amb la mel però, són innovadors. Sota el concepte de “mel amb valor afegit”, ofereixen les noves varietats de mel, la línia Gourmet i la línia Salut. En la línia Salut, trobem la mel amb gelea reial, pròpolis o pol·len.

 ??  ?? Mel amb Cúrcuma
Mel amb Cúrcuma
 ??  ?? Mel amb Canyella
Mel amb Canyella
 ??  ?? Mel amb Gingebre
Mel amb Gingebre

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain