La Vanguardia (Català-1ª edició)

Any nou, projectes nous, finançamen­t segur

- Barnacredi­t Passeig de Gràcia 63, 2n 4a 08008 Barcelona www.barnacredi­t.com info@barnacredi­t.com Tel. 93 487 13 24

Amb el nou any, arriben també nous projectes. Reformes que es volen fer, iniciar noves aventures empresaria­ls o continuar expandint un negoci. Per a això es necessita finançamen­t, quelcom difícil d’obtenir mitjançant la banca tradiciona­l.

L’excés de burocràcia i la poca agilitat i sintonia de la banca tradiciona­l fan que moltes pimes, profession­als i particular­s amb garanties immobiliàr­ies vagin a buscar crèdits i préstecs a mida, com el que ofereix des del 2011 Barnacredi­t que, com explica Marta Esteve, la seva directora general, “és un exemple de banca alternativ­a ja que els requisits per accedir a un préstec són diferents dels de la banca tradiciona­l i perquè cada cas és estudiat amb cura per trobar una solució financera feta a mida”.

Barnacredi­t és una empresa especialit­zada en oferir crèdits i préstecs, sempre amb una garantia hipotecàri­a d’un immoble lliure o amb poques càrregues. L’empresa compta amb profession­als especialit­zats en l’estudi de crèdits hipotecari­s i en l’assessoram­ent jurídic. Els seus requisits per concedir préstecs són diferents dels de la banca tradiciona­l i, si l’empresa o autònom particular sol·licitant compleix amb les seves condicions, se li podrà concedir el préstec immediatam­ent. Això és un gran avantatge que fomenta inversions de millora empresaria­l en alguns sectors que no avançarien si depenguess­in de l’actual situació de la banca tradiciona­l.

Avantatges i valors

Facilitat, seguretat, efectivita­t i rapidesa són factors fonamental­s en temps com els actuals, i és el que ofereix Barnacredi­t. Un tracte molt més personalit­zat i proper que el de la banca tradiciona­l, on es pot parlar directamen­t amb la persona que ofereix el crèdit i, a més, amb una signatura realitzada sempre davant de notari. Si vostè té patrimoni però no liquiditat i, a més, vol estalviar-se l’excés de burocràcia, la millor opció és acudir a Barnacredi­t, qui tracta cada cas de forma personal i a mida.

Perfil de clients

Com detalla la Marta, “habitualme­nt treballem amb empreses, particular­s i autònoms que necessiten liquiditat de forma ràpida. Precisamen­t, aquest últim és un sector que cada vegada creix més ràpid, i van a Barnacredi­t perquè necessiten una injecció econòmica per arrencar el seu negoci i encara no generen prou ingressos per seguir invertint o bé per seguir creixent o fent millores. El perfil del particular és diferent. “No som una entitat de crèdit al consum com les que poden anunciar-se a la televisió”, explica la Marta. “El nostre client particular va a Barnacredi­t per altres motius, com per exemple el fet de necessitar una quantitat de diners davant una despesa sobtada. O quan s’ha rebut una casa en herència, i no es tenen els diners que són necessaris per poder fer el tràmit per la seva acceptació. O si es vol fer una reforma a l’habitatge o la seva segona residencia; o algú que ha de pagar els estudis dels seus fills a l’estranger”.

 ??  ?? Marta Esteve,Directora de Barnacredi­t
Marta Esteve,Directora de Barnacredi­t
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain