La Vanguardia (Català-1ª edició)

Un penal molt polèmic dona la victòria a l’Atlètic

- CARLOS NOVO

El VAR també va ser protagonis­ta al Metropolit­ano, on l’Atlètic va tenir força problemes per derrotar un combatiu Llevant gràcies a un gol de penal de Griezmann molt protestat per tot l’equip. Era cap al quart d’hora del segon temps quan una centrada de Thomas va ser intercepta­da dins de l’àrea amb el braç per Vukcevic amb una mà a terra i d’esquena a la jugada. L’àrbitre, Prieto Iglesias, s’ho va pensar uns instants i va xiular el penal. Paco López, l’entrenador dels granotes, es va queixar amargament: “Aquest any ha sortit una circular nova, la número 4, que diu que si es tenen la mans a terra no hi ha penal. Si llegim aquesta circular no s’hauria d’haver xiulat aquest penal, és la meva opinió i la de moltíssima gent”, va manifestar després del partit.

A mitja tarda el Llevant va emetre un comunicat per anunciar que sol·licitarà al Comitè Tècnic d’Àrbitres que es pronunciï sobre els criteris interpreta­tius que fa servir quan s’aplica el VAR. “En concret, qui, durant cada partit, ha d’aplicar la circular normativa del Comitè Tècnic d’Àrbitres i també el reglament per saber com s’ha de gestionar una jugada com la que ha suposat l’assenyalam­ent del penal en el partit d’aquest matí”, indica.

L’enfrontame­nt ja estava calent perquè en la primera part Koke va obrir el marcador, l’àrbitre va concedir el gol i després el va anul·lar a instàncies del VAR per una falta prèvia. El gol de penal de Griezmann, el sisè que ha fet en cinc jornades, l’aturada decisiva d’Oblak, com cada partit, i la bona actuació de Vitolo, va ser el millor d’un Atlètic que continua en la pugna per la Lliga. Simeone va quedar encantat amb el partit: “Si no ha estat el millor partit de la temporada ha estat entre els millors”. Rodri va donar per bo el patiment per mantenir el resultat: “Tant se val guanyar per 1-0 que per 8-0”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain