La Vanguardia (Català-1ª edició)

Derrota grana dolorosa i injusta

- ESTEVE GIRALT

El Nàstic va merèixer molt més ahir a Elx, però tornarà a Tarragona amb les mans buides. L’expulsió de Fali per una suposada desconside­ració a un dels assistents va obligar els d’Enrique Martín a jugar amb deu una mica més d’una hora. Fins i tot en inferiorit­at, amb l’empat a zero, el Nàstic hauria pogut marcar, però Edgar Badia –ara porter il·licità– i el pal van frustrar els granes.

Tot i la inferiorit­at numèrica, durant una bona estona van jugar millor els catalans, que havien començat el partit superats. El cansament, però, va acabar desgastant el Nàstic contra un Elx que va créixer a la segona meitat. Amb l’1-0 en una altra errada defensiva, una garrotada encara més dura remant a contracorr­ent, els de Tarragona van perdre part de la fe. El rival va fer mèrits per tancar el partit, però la falta de punteria va mantenir l’enfrontame­nt viu fins al final.

La derrota manté els grana cuers, ara a dues victòries de la salvació. Un càstig per a un equip en creixement, especialme­nt dolorós pel com i pel qui, contra un rival directe en la lluita per la salvació. L’Elx no guanyava des de finals d’octubre a l’històric estadi Martínez Valero.

El Nàstic se sent perjudicat per les decisions arbitrals en una primera volta horrorosa (13 derrotes) que per fi s’ha acabat. Les queixes no puntuaran. El seu tècnic va parlar “d’autoexpuls­ió” i no vol excuses.

Amb tota la segona volta al davant, Tarragona encara somia amb la salvació, però sap bé que necessitar­à fer de cine la segona mitja temporada que queda (més de 30 punts) per no baixar a la temuda 2a B. L’equip continua buscant talent al mercat d’hivern.

 ?? MD / TWITTER ?? El tècnic del Nàstic, Enrique Martín, es desespera a la banqueta visitant
MD / TWITTER El tècnic del Nàstic, Enrique Martín, es desespera a la banqueta visitant

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain