La Vanguardia (Català-1ª edició)

Esplendor del Paral·lel

-

En mi infancia y juventud viví el esplendor del Paral·lel. Recuerdo teatros como El Molino; el Español, con el gran éxito de Raquel Meller, a quien vi actuar con Los Vieneses; el Arnau con su destape; el Paco Martínez Soria, con las actuacione­s del gran Paco, y este último que hace agua y desaparece­rá, el histórico teatro Apolo, con muy buena sonoridad.

Ojalá este Paral·lel pueda recuperar el esplendor de aquella época y sea un reclamo turístico, como ocurre en ciudades como Miami o París. La marca Barcelona se merece una avenida de sonrisas, carcajadas y glamur que vuelva a lucir con el esplendor de otras épocas. ens fa estar absolutame­nt d’acord amb les seves paraules, ja que cada vegada més una part important dels nostres recursos han de destinar-se a tasques administra­tives: compliance, protecció de dades, auditories, etcètera, i això va en detriment dels diners que podem gastar en la nostra finalitat fundaciona­l: ajudes a les gestants en dificultat­s que volen tirar endavant el seu embaràs. MONTSERRAT RUTLLANT Subscripto­ra

Barcelona les seves parelles; i, avui en dia, sobretot en el terreny del mòbil. I ho troben: vídeos que recomanen espiar i enganyar algú a qui se suposa que s’estima, i que en cap moment es plantegen la perversita­t de mirar el mòbil d’una altra persona sense el seu consentime­nt. Al contrari, faciliten les eines per aconseguir-ho.

Reflexione­m-hi tots i totes. L’educació, en aquest sentit, hauria de ser la millor arma per combatre aquesta situació.

AROA TORT LÓPEZ

Vilanova i la Geltrú

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain