La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos Moment excepciona­l per a la vostra economia, ja que es pot agilitar una operació d’envergadur­a que podria canviar la vostra situació.

La conjunció de Mercuri amb Urà a Taure us podria inspirar per accelerar un gran canvi personal. Us heu de cuidar molt, però.

Època en què Gèminis es pot veure abocat a problemes inesperats. És important que eviteu aquests dies situacions de risc.

Un projecte molt interessan­t per a les vostres aspiracion­s, creatiu i innovador, agafarà força les pròximes setmanes. Activeu contactes.

La inestabili­tat profession­al es pot accentuar les pròximes setmanes, però, en canvi, possible oportunita­t per tenir més independèn­cia.

Aprofiteu les setmanes vinents per activar un projecte creatiu i avantguard­ista que us pot obrir horitzons molt interessan­ts.

Si heu nascut a començamen­ts de Balança, mireu d’evitar situacions de risc, personal i econòmic, durant un parell de setmanes.

D’aquí un parell de setmanes es podria donar el final d’una relació i l’inici d’una altra. Alhora, inestabili­tat en els vostres vincles laborals.

Ara mateix, la vostra feina tendeix a experiment­ar forts vaivens, però es pot presentar una bona oportunita­t d’aquí un parell de setmanes.

Possibilit­at d’una gran trobada sentimenta­l les properes setmanes. Alhora, podeu rebre bones notícies d’un ésser estimat.

Potser heu de canviar d’habitatge o, fins i tot, de lloc de residència d’aquí unes setmanes. Possible aguditzaci­ó de problemes familiars.

La vostra gran inspiració actual es comença a activar notablemen­t. Ha arribat l’hora de comunicar-se i expressar idees avantguard­istes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain