La Vanguardia (Català-1ª edició)

Antena 3 estrena avui a Espanya la versió sènior de ‘La voz’

- BARCELONA Redacció

Després d’haver aconseguit els drets de La voz i ja haver emès la primera temporada del talent show a la cadena, Antena 3 estrena aquesta nit per primera vegada a Espanya La voz senior, una nova versió en què seran els de més de 60 anys els que tindran l’oportunita­t de pujar a un escenari i demostrar els seus dots musicals.

Eva González es tornarà a posar al capdavant d’aquesta nova versió en què sí que hi haurà una novetat respecte al quartet de coaches: al costat de Pablo López, Antonio Orozco i Paulina Rubio s’incorpora David Bisbal, que ocupa la plaça de Luis Fonsi. La nova versió del talent show produït per Atresmedia Televisión en col·laboració amb Boomerang TV continuarà l’estratègia que ja es va fer servir a La Voz original d’emetre gales de menys durada perquè l’audiència pugui seguir el programa musical completame­nt en prime time. El programa tindrà vuit gales: quatre audicions a cegues, dos assalts, una semifinal i una gala final en què es decidirà el primer guanyador espanyol de La voz senior.

Aquesta versió arriba a Espanya després d’haver conquerit nombrosos països on s’ha convertit en tota una revelació, com són els casos d’Holanda, Bèlgica, Alemanya, Rússia i Tailàndia. A més, ja s’està treballant en una primera edició al Regne Unit, Mèxic o Lituània.

Així, per exemple, el programa ha estat un esdevenime­nt a Holanda, on va arribar a superar el 30% de quota de pantalla al canal RTL4. Va ser el primer país on es va emetre i al primer on ha demostrat la seva eficàcia. A Bèlgica, a la cadena VTM el programa es va estrenar amb un 30,6% de quota de pantalla i va tancar amb un 40,8% de quota mitjana al seu final.

Després de La voz i La voz senior, arribarà el torn a Antena 3 per a La voz kids, en què els protagonis­tes seran els nens.

 ?? ROBERTO SASTRE / ATRESMEDIA ?? Antonio Orozco, Pablo López, Paulina Rubio i David Bisbal
ROBERTO SASTRE / ATRESMEDIA Antonio Orozco, Pablo López, Paulina Rubio i David Bisbal

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain