La Vanguardia (Català-1ª edició)

Barrufet: “Ens ha tocat el Vardar, però tots són difícils”

- BARCELONA Redacció

David Barrufet, que havia estat porter d’handbol al Barça i ara és director esportiu de la secció, va dir ahir, després del sorteig de la final a quatre que es disputarà els dies 1 i 2 de juny a Colònia, que als blaugrana els ha tocat el Vardar, però “qualsevol dels altres equips” que els podia haver tocat “eren complicats”.

David Barrufet va assenyalar que l’experiènci­a prèvia jugarà un punt a favor del Barça Lassa: “Ja ens hi hem enfrontat dues vegades aquest any i també els coneixem de la final four de fa dos anys”.

L’horari de l’enfrontame­nt entre el Barça Lassa i el Vardar macedoni encara s’ha de decidir. El Veszprém hongarès s’enfrontarà al Kielce polonès a l’altra semifinal.

“Hem d’intentar mantenir el joc que hem desenvolup­at durant tota la temporada, però crec que serà una semifinal molt difícil i igualada”, va afegir el director esportiu.

Aquesta temporada el Barça ha guanyat el Vardar al Palau Blaugrana per 34-26 i també a la pista macedònia per 26-30. Barrufet va afirmar que els partits de la fase regular “no tenen res a veure amb una semifinal a un sol partit, on passen moltes coses puntuals”. “I, a més a més, ens coneixem molt bé”, va concloure.

El Barça Lassa ja es va enfrontar al Vardar a la semifinal de la final four de la temporada 2016-2017, que va perdre per 25-26 gràcies a un gol del croat Luka Cindric dos segons abans del final. Llavors el Vardar va guanyar el títol i el Barça va ser quart.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain