La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos Conjuntura propícia per defensar els vostres interessos econòmics i aportar propostes que obrin horitzons. Teniu un suport important.

El Sol a Taure, favorable amb Neptú, indica que podeu aprofitar més bé els avantatges personals d’un projecte molt difícil.

Setmanes en què val més que no abordeu problemes però en què tindreu suport en el camp profession­al per obrir-vos perspectiv­es.

La vostra capacitat per elaborar una estratègia a llarg termini propicia obrir amplis horitzons i obtenir èxits en les vostres aspiracion­s.

Setmanes avantatjos­es per activar les vostres actituds en el camp profession­al, que ara es veuen encoratjad­es gràcies a una gran inversió.

Malgrat possibles diferèncie­s en una relació, personal o laboral, ara podreu comptar amb el seu suport per afermar les vostres propostes.

Aprofiteu per defensar els vostres interessos econòmics en l’àmbit laboral, ja que teniu més força en aquesta situació actual difícil.

Conjuntura propícia per afermar propostes creatives, ja que seran més ben enteses tant per la parella com per col·laboradors.

Posició favorable per obrir-vos perspectiv­es en el camp laboral. Fins i tot, podeu tenir el suport de la família per aconseguir-ho.

Es donarà una comunicaci­ó més estreta amb l’ésser estimat. En tot cas, tindreu facilitats per expressar els més íntims sentiments.

Bon moment per tractar amb la família una operació econòmica molt difícil. De fet, les vostres propostes seran ben acceptades.

És hora d’aplicar la gran inspiració i creativita­t que teniu en favor de la vostra activitat. Podrà obrir-vos perspectiv­es i ajudar-vos a obtenir èxits.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain