La Vanguardia (Català-1ª edició)

Polèmica en l’oposició d’agents de Badalona

- FEDE CEDÓ Badalona

Una trentena d’aspirants a ser selecciona­ts com a membres de la Guàrdia Urbana de Badalona es van quedar a les portes del CAR de Sant Cugat, sense poder fer les proves, perquè l’Ajuntament va canviar l’hora de la convocatòr­ia en l’últim moment.

“Estàvem convocats a les 9 del matí” del 17 de juny, apunta un dels afectats, però els que van arribar a partir de les vuit ja es van trobar amb les portes tancades. “Ens van dir que no podíem passar, sense més ni més”. Al final es van concentrar fins a 30 persones –un 10% dels aspirants– i, davant la seva insistènci­a, van sortir dos agents que “es van limitar a dir-nos que ens quedàvem fora i que era el nostre problema”.

En realitat, el contratemp­s el va provocar un canvi d’hora sense justificar, un fet que es va notificar al web municipal. Segons el Consistori, es va publicar la resolució d’admesos i la segona prova començava a les 8 del matí. Insisteixe­n que en una segona nota informativ­a també es va informar el 13 de juny. Els afectats, tot i això, asseguren que hi ha tracte de favor i anuncien que recorreran a la justícia per fer valer els seus drets. En aquest sentit, el portaveu del PP, Xavier García Albiol, va explicar que “reclamem a l’alcalde la readmissió en el procés de tots els que en van quedar fora”, ja que es va canviar l’hora en l’últim moment i només a través del web, que “no funcionava correctame­nt”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain