La Vanguardia (Català-1ª edició)

Pauline Ducruet debuta com a dissenyado­ra de moda

La filla d’Estefania ha estat acompanyad­a per la família

- ISABEL CLARÓS

La primera jornada de la setmana de la moda masculina a París, dimarts va tenir una protagonis­ta indiscutib­le: Pauline Ducruet. La filla d’Estefania de Mònaco va debutar com a dissenyado­ra amb la seva firma unisex Alter Design, tot i que fora del calendari oficial. En la seva primera desfilada, la jove va estar acompanyad­a per tota la seva família. Hi havia la seva mare, que va portar el gos de la Pauline; els seus germans Louis Ducruet i Camille Gottlieb; el seu pare, Daniel Ducruet, amb la seva nova dona, Kelly-Marie Lancien, i la filla de tots dos, la Linoue, que li va lliurar un ram de flors després de la desfilada; l’àvia paterna de la Pauline, la Maguy, i la seva cosina Carlota Casiraghi. La bona sintonia entre tota la família va quedar demostrada en la desfilada, en què gairebé tots ells van portar peces de la dissenyado­ra. La Pauline al final va plorar quan va veure els aplaudimen­ts dels convidats.

A Instagram, Pauline Ducruet, de 25 anys, ha resumit l’emoció d’haver presentat la seva primera desfilada: “És un dia per al qual he estat treballant molt de temps, és un viatge ple de sotragades, de molts dubtes i duresa, però avui no hi ha espai per a això, avui és el dia que el meu somni es fa realitat”, diu al costat d’una imatge en què es veuen unes models amb les seves caçadores texanes a l’estil patchwork.

La família reial monegasca té una estreta relació amb la moda: la princesa Carolina de Hannover amb Chanel; Carlota Casiraghi amb Gucci i Yves Saint Laurent; Tatiana Santo Domingo (casada amb Andrea Casiraghi) té la seva pròpia firma de moda; Muzungu Sisters amb la seva amiga Dana Alikhani; fins i tot Estefania va dissenyar banyadors de jove. Pauline Ducruet, que ha estat imatge de Lancaster, és l’única que ha fet estudis de moda, a l’escola Parsons, de Nova York, i va fer pràctiques a Gucci i Saint Laurent. La primera firma que va crear va ser Altered Designs en companyia de la seva amiga María Zuco. La línia, però, no va tenir èxit i la Pauline va decidir anar en solitari creant Alter Design, amb peces senzilles, un estil casual en què el denim és molt present.

 ?? PIERRE SUU / GETTY ?? Pauline Ducruet entre la seva mare, Estefania de Mònaco i la seva cosina, Carlota Casiraghi
PIERRE SUU / GETTY Pauline Ducruet entre la seva mare, Estefania de Mònaco i la seva cosina, Carlota Casiraghi

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain