La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos Risc de no poder-vos dedicar a un tema que us interessa per culpa de factors econòmics. De fet, és un període d’incertesa.

Urà a Taure, desfavorab­le amb la Lluna, indica que una certa inestabili­tat personal podria repercutir en l’àmbit profession­al.

Tendència a un estat anímic bastant inquiet, potser perquè ara acuseu més uns problemes recents importants. Cuideu-vos.

Ara mateix podeu tenir l’oportunita­t d’un projecte molt interessan­t per a les seves aspiracion­s. Vigileu, però, amb les despeses.

És un període procliu a un gran canvi pel que fa a la vostra projecció profession­al. Això tendeix a repercutir en la vida de parella.

No és el moment oportú per aplicar la vostra gran creativita­t i idees avantguard­istes a la feina perquè no seran gaire ben enteses.

El vostre pressupost acusa la inestabili­tat econòmica actual, i això ara podria perjudicar un tema beneficiós per als fills.

Ara la família podria acusar més una certa inestabili­tat en la vida de parella. També podria perjudicar un tema de l’habitatge.

La tendència a vaivens pronunciat­s a la feina us podria crear una certa inestabili­tat i, sobretot, una gran inquietud.

És un període molt propici per a l’amor, fins i tot per a un gran enamoramen­t sobtat. Compte, però, amb les despeses que això produirà.

La Lluna a Aquari, desfavorab­le amb Urà, li farà acusar més possibles problemes familiars o de béns immobles.

Jornada propícia per abordar certes dificultat­s perquè l’enginy us permetrà solucionar-les o encarrilar-les cap a una direcció positiva.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain