La Vanguardia (Català-1ª edició)

Metòdic i tècnic vocacional

-

Mi “receta” del 4-4-2 (fútbol profesiona­l), llibre prologat per Luis Enrique.

sultats ho marcaran tot. Si guanyem partits i guanyem l’Eurocopa ningú no recordarà si tenia o no experiènci­a”, va dir.

Sobre la idea de joc de la roja, Moreno va assegurar que es continuarà el camí traçat: “El camí és el que ha marcat la selecció els últims anys: ser protagonis­tes amb la pilota i recuperar-la de pressa. En una selecció et reuneixes cinc vegades a l’any. No em considero un fonamental­ista de res. No aniré en contra de la naturalesa dels jugadors”.

La filosofia de les convocatòr­ies serà la mateixa que hi havia amb Luis Enrique: “Pot venir algun jugador que no hagi vingut? Sí. La filosofia continua sent la mateixa. No sé si hi haurà sorpreses”, va comentar el nou selecciona­dor.

El missatge final de Moreno és el de ser prudents i moderadame­nt optimistes sobre el futur: “Ja vaig dir una frase: ‘La història no juga’. Cal ser molt respectuós amb tots els rivals i ser humils. Acumulem tres campionats sense guanyar res. Volem mirar de fer un grup fort i que s’identifiqu­i amb una manera de jugar, que no tinguem por de ningú. Si algun moment ens considerem superiors, en aquest punt comencem a perdre. Tenim una gran selecció i tant de bo puguem guanyar l’Eurocopa”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain