La Vanguardia (Català-1ª edició)

Es de viure

M a model a seguir per a les nenes

-

quan va decidir enterrar la cama al cementiri: “Va ser com tancar una etapa molt bonica i amb molts èxits, però sent conscient que no m’havia d’enfocar en el passat, sinó en el que sí que podia fer en el present”. Un altre moment clau va ser quan va decidir pujar la primera foto amb la pròtesi a les xarxes socials: “Mostrar-me tal com soc va ser un pas molt important”, reconeix.

Vila explica que els seus pares la van obligar a continuar amb l’esport, conscients que, si no, tindria un buit enorme. Ara la jove, que també estudia Relacions Internacio­nals, s’ha traslladat a viure a Madrid i s’està a la residència Joaquín Blume per ser a prop del Centre d’Alt Rendiment Esportiu, on s’entrena moltes hores al dia amb tot el seu equip: biomecànic, entrenador, psicòleg esportiu i fisioterap­euta preventiu de lesions. Amb Irene Villa com a model, Vila té per objectiu anar als Jocs de Tòquio. Ningú no dubta que ho aconseguir­à, malgrat que, passi el que passi, la medalla del coratge, la capacitat de reinvenció i l’amor per la vida la pot lluir amb molt d’orgull.

LLEGIU L’ENTREVISTA COMPLETA AMB DESIRÉE VILA A www.lavanguard­ia.com

la dona en general: “Era important que les Barbies també s’adaptessin a l’actualitat i als papers que desenvolup­en moltes dones que represente­n rols importants”, assegura. L’atleta reconeix que quan era petita li agradava molt inspirar-se en les Barbies que representa­ven el que volia ser de gran, com la professora o l’astronauta. Finalment, Vila ha trobat una altra manera de tocar el cel i, el més important de tot, d’inspirar altres persones perquè segueixin el seu exemple.

 ?? WEB OFICIAL DESIRÉE VILA ?? que es faran l’any que ve
WEB OFICIAL DESIRÉE VILA que es faran l’any que ve
 ?? MATTEL ?? mb una cama protètica, a la col·lecció
MATTEL mb una cama protètica, a la col·lecció

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain