La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos Oportunita­t de fer valer les vostres actituds i necessitat­s al si familiar durant les setmanes vinents, ja que seran més respectade­s.

Comença un mes en què tindreu més capacitat per comunicar-vos. Facilitats per afirmar les vostres opinions i propostes.

Fins al final del mes que ve tindreu més capacitat per defensar els vostres interessos econòmics i obtenir èxits en aquest camp.

Després de passar el solstici, el Sol ingressa a Cranc i anuncia el període de l’any propici per emprendre una renovació personal.

Durant les setmanes vinents el vostre signe tendirà a un to vital una micabaix.Posposeute­mesimporta­nts a després del vostre aniversari.

És l’ocasió d’abocar-vos a impulsar les vostres aspiracion­s més anhelades perquè podeu obtenir èxits abans d’un mes.

Comenceu a gaudir d’una posició pública favorable, cosa que propicia la vostra promoció en el camp profession­al i en la situació social.

Comencen unes setmanes propícies per fer valer les vostres opinions i propostes. Aprofiteu-ho per conrear tota mena de relacions.

Durant unes setmanes val més que us cuideu i eviteu situacions de risc personal perquè no tindreu tants recursos per abordar-les.

Moment d’abocar-vos a donar més vida a la relació de parella. Alhora, comencen unes setmanes favorables a les col·laboracion­s.

Fins a finals de juliol veureu encoratjad­a la posició profession­al, cosa que us pot aportar èxits i un cert reconeixem­ent.

Durant les setmanes vinents l’amor us somriurà. En tot cas, es veuran afavorides les relacions amb els éssers estimats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain