La Vanguardia (Català-1ª edició)

La posada de llarg de Victòria

La filla de la infanta Elena compleix la tradició juntament amb la família i amics toreros

-

ISABEL CLARÓS

Barcelona

Victòria Frederica de Marichalar i Borbó va celebrar dijous a la nit la seva posada de llarg, una festa que se sol fer coincidint amb el divuitè aniversari però que en el cas de la filla de la infanta Elena ha estat nou mesos després, ja que el seu aniversari va ser el 9 de setembre. El lloc triat per a la festa va ser la casa palau El Chaparral, a la finca La Escorzoner­a, a pocs quilòmetre­s de Madrid i que va ser propietat de l’excap de la Casa del Rei, Nicolás Cotoner, marquès de Mondejar.

La neboda del rei Felip VI estava espectacul­ar amb un vestit llarg de crepè de seda, sense mànigues, amb un escot en forma de V, de color vermell i amb serrells al cossatge, de Lorenzo Caprile. Curiosamen­t, aquest dissenyado­r també va vestir de vermell Cayetana Rivera en la seva posada de llarg, celebrada el setembre del 2018 gairebé un any després de fer els 18. Victòria completava el look amb unes vistoses arracades a l’estil earcuff, una cua baixa amb ratlla al mig i un maquillatg­e de nit que destacava el to fumat dels ulls.

Ha estat gràcies a les fotos que han penjat a les xarxes alguns dels 300 convidats que s’ha descobert el look de la protagonis­ta de la festa. I també s’ha vist un dels regals que va rebre, probableme­nt d’alguns amics, un porquet vietnamita

A la neta del rei Joan Carles li van regalar un porquet vietnamita embolicat amb la bandera d’Espanya

amb què ella es va fotografia­r molt somrient embolicant-lo amb la bandera espanyola.

A l’entrada de la finca sí que hi havien càmeres, que van captar l’arribada de la família de Victòria Frederica. La seva mare, la infanta Elena, va arribar en el mateix cotxe que la reina Sofia. El seu pare, Jaime de Marichalar, va arribar conduint el seu propi cotxe; i el seu oncle, Álvaro de Marichalar, amb taxi. El seu germà Felip va arribar en un altre cotxe amb Mar Torres, amb qui sembla que ha tornat a reMagán, prendre la relació. I el seu cosí Joan Urdangarin, el fill gran de la infanta Cristina, va arribar sol.

La majoria dels convidats van arribar en autocars especialme­nt noliejats. Entre els amics de Victòria de Marichalar que van assistir a la festa van destacar l’exnoveller Carlos Ochoa i el torero Gonzalo Caballero, amb qui sempre s’ha dit que hi ha alguna cosa més que una amistat. El torero va anar a la festa malgrat haver patit fa molt poc una perillosa agafada que finalment va quedar en un ensurt. També va convidar la parella d’influencer­s formada per María García de Jaime i Tomás Páramo, el model Beltrán Lozano i Amina Martínez de Irujo, la filla de Cayetano i Genoveva Casanova.

El càtering va ser de l’empresa Ciboulette. El còctel es va celebrar als jardins de la finca, que va estar decorada per a l’ocasió per l’empresa Aquileia. El sopar, en canvi, es va celebrar a dins del pavelló. Després va arribar la música, i els convidats s’ho van passar d’allò més bé ballant al ritme de Juan que va convidar a pujar a l’escenari Victòria, que va cantar amb ell un dels seus èxits.

Per bé que aquesta festa oficialitz­a la majoria d’edat de Victòria Frederica, el cert és que els últims mesos ha anat guanyant notorietat. El 5 de maig va apadrinar l’exhibició d’enganxades a la Maestranza de Sevilla, i al cap de deu dies va acompanyar a la plaça de toros de Las Ventas el seu avi, el rei Joan Carles, que segons diversos mitjans ha estat qui li ha regalat la festa de la posada de llarg.

 ??  ?? Toreros.
De vermell
Toreros. De vermell
 ??  ?? Entre els 300 convidats hi havia l’exnoveller Carlos Ochoa, que es va fotografia­r amb Victòria a la festa (esquerra), i el torero Gonzalo Caballero (dreta), un gran amic de la jove i que hi va anar malgrat que està convalesce­nt d’una agafada
Entre els 300 convidats hi havia l’exnoveller Carlos Ochoa, que es va fotografia­r amb Victòria a la festa (esquerra), i el torero Gonzalo Caballero (dreta), un gran amic de la jove i que hi va anar malgrat que està convalesce­nt d’una agafada
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain