La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cinemagia

- Nieves Álvarez

Fa uns dies vaig tenir una cita de setanta-dues hores de durada i curació. Sí, una cita que afortunada­ment no va ser a cegues i en què, malgrat que estava ben desperta, en algun moment, vaig creure que deambulava pel firmament mateix. La meva trobada va ser ni més ni menys que amb l’estiu blau, un dolç estiu que m’esperava delerós al port de Nàpols. Tres dies en què l’estómac se’m va convertir en la llar del papallonei­g incessant i l’aroma de calor va ser el millor hipnotitza­dor.

El meu cupido en aquesta ocasió va ser la meva família de Bvlgari, que van ser els artífexs de crear aquest primer contacte amb la temporada estival i ho van fer amb magnificèn­cia, en la inigualabl­e illa de Capri, un tresor banyat pel mar Tirrè que descansa a una hora en ferri de la península sorrentina. Capri és el llegat de la daurada Dolce Vita, una època en què aquesta joia italiana es va transforma­r en el nucli de la sofisticac­ió i l’exquisides­a. El clima, les aigües i l’aura glamurosa convertia els seus deu quilòmetre­s quadrats en una superfície de prestigi. Hollywood sempre va ser el seu convidat més fidel per perdre’s en el que continua sent un paratge de somni.

Cinemagia ha estat la temàtica triada per presentar la nova col·lecció de la marca. Villa Certosa de San Giacomo va ser l’emplaçamen­t triat per donar curs a una festivitat encisadora. Un any més, vaig formar part de l’elenc d’ambaixador­s internacio­nals de la firma que esperava premsa de mig globus terraqüi per donar fe d’una celebració que va començar amb una desfilada de les peces més icòniques de la nova col·lecció de la marca. Una nit a ritme de tarantel·la i pandereta en què ens vam sentir protagonis­tes d’una pel·lícula de Fellini.

Aquest any, l’armada espanyola estava formada per grans talents del nostre cinema nacional: María Pedraza, Úrsula Corberó i galants d’or com Mario Casas o Jon Kortajaren­a. Un espai multicultu­ral compartit amb estrelles de la talla d’Uma Thurman, Alicia Vikander i la meva companya Laetitia Casta. La brillantor de les joies va ser el raig d’esperança per a un preciós

La meva trobada va ser ni més ni menys que amb l’estiu blau, un dolç estiu que m’esperava al port de Nàpols

projecte com és Save the Children. Durant els últims deu anys, Bvlgari ha recaptat un total de noranta milions d’euros gràcies a la venda d’uns exclusius collarets que fan llum als nens més desfavorit­s.

Una bonica causa acompanyad­a d’una gastronomi­a inigualabl­e i una companyia excepciona­l. Primeres banyades, passejos amb vaixell pels Faraglioni i grans descobrime­nts sota el guiatge Naty Abascal, amb qui vam poder compartir llocs únics i infinitat d’històries viscudes juntament amb el seu gran amic Valentino.

 ?? . ?? Acompanyad­a per Jon Kortajaren­a i Mario Casas
. Acompanyad­a per Jon Kortajaren­a i Mario Casas

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain