La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos Potser tindreu un problema durant els mesos vinents en una fase menys aguda, tot i que sense desaparèix­er, de manera que convé prudència.

L’evolució d’un projecte molt ambiciós, si bé d’una elaboració complicada, passarà per uns mesos de certa recessió.

Fins al final de novembre, la complicada situació que afecta la vostra projecció profession­al entrarà en fase de maduració.

És probable que un pla de llarg abast, per bé que encertat, no aconseguei­xi posar-se en marxa definitiva­ment fins al final de novembre.

Se us presenten uns mesos en què teniu temps d’elaborar més acuradamen­t una gran operació o inversió econòmica.

Segurament, unes situacions confuses que afecten les vostres relacions no tinguin durant uns quants mesos ocasiódeso­rtiralallu­mid’aclarir-se.

Màxima cautela en l’àmbit profession­al, ja que les complicaci­ons per què passeu, si bé menys visibles, continuara­n vigents.

Si encara no heu trobat l’amor, les possibilit­ats de viure una història romàntica seran menys notables fins al final de novembre.

És probable que un problema familiar o relacionat amb béns immobles es faci menys imperiós o visible durant uns quants mesos.

Convé que durant els mesos vinents, fins al final de novembre, madureu més amb deteniment algunes idees de gran calibre.

Fins al final de novembre potser no acabarà de concretar-se l’elaboració o posada en marxa d’una gran operació econòmica.

La inspiració de Neptú a Peixos es farà sentir menys directamen­t fins al final de novembre. Període de maduració.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain