La Vanguardia (Català-1ª edició)

Barton Fink (7,7)

- PEL·LÍCULES SÈRIES PRIME VIDEO PEL·LÍCULES

Un carismàtic joier fa una aposta d’alt risc que podria conduir a un guany inesperat, però abans ha d’aconseguir un equilibri entre les empreses, la família i els adversaris.

Infiltrado­s (8,5)

EUA 2006. DIR.: MARTIN SCORSESE. INT.: LEONARDO DICAPRIO, MATT DAMON, JACK NICHOLSON, MARK WAHLBERG.

El Departamen­t de Policia de Massachuse­tts vol acabar amb el regnat del mafiós Frank Costello. Un policia novell anomenat Bill Costigan serà l’encarregat d’infiltrar-se en la banda de Costello. La seva veritable identitat només la saben els seus dos superiors.

Acordes y desacuerdo­s (7,2)

EUA 1999. DIR.: WOODY ALLEN. INT.: WOODY ALLEN, BEN DUNCAN, DANIEL OKRENT, DAN MORAN.

Amèrica, anys 30. Emmet Ray és un geni del jazz, un guitarrist­a magistral, només superat per l’home que l’obsessiona: el llegendari Django Reinhardt. No obstant això, quan baixa de l’escenari, l’Emmet es converteix en un tipus arrogant, groller i faldiller que beu massa i que gaudeix disparant a les rates.

Almas sin conciencia (7,5)

ITÀLIA, FRANÇA 1955. DIR.: FEDERICO FELLINI. INT.: BRODERICK CRAWFORD, GIULIETTA MASINA, RICHARD BASEHART, FRANCO FABRIZI. L’Augusto, el Roberto i el Picasso són tres estafadors que operen a Roma. Ara preparen un dels seus cops amb l’ajuda d’un altre estafador, conegut amb l’àlies de El Barón. Aquest els espera en una carretera solitària per lliurar-los les instruccio­ns de l’operació.

EUA, R.U. 1991. DIR.: JOEL COEN, ETHAN COEN (UNCREDITED). INT.: JOHN TURTURRO, JOHN GOODMAN, JUDY DAVIS, MICHAEL LERNER.

El 1941, el guionista Barton Fink viatja a Hollywood per escriure una pel·lícula sobre el lluitador Wallace Berry. Durant l’estada a l’Hotel Earle, l’home pateix un bloqueig intel·lectual sever.

El corazón del ángel (7,3)

R.U., CANADÀ, EUA 1987. DIR.: ALAN PARKER. INT.: MICKEY ROURKE, ROBERT DE NIRO, LISA BONET, CHARLOTTE RAMPLING.

Harry Angel, un investigad­or privat poc ortodox, és contractat per Louis Cyphre per localitzar Johnny Favourite, un famós cantant ferit en la Segona Guerra Mundial i hospitalit­zat amb danys cerebrals, que no se sap on és. Les diverses pistes porten l’Angel a viatjar a Nova Orleans.

American pie (7,0)

Un grup de joves inexperts viuen obsessiona­ts amb el sexe oposat. El Jim, un d’ells, està desesperat perquè encara és verge.

La cena de los idiotas (7,7)

FRANÇA 1998. DIR.: FRANCIS VEBER. INT.: THIERRY LHERMITTE, JACQUES VILLERET, FRANCIS HUSTER, DANIEL PRÉVOST.

Per al Pierre Brochant i els seus amics el dimecres és el dia dels idiotes. El principi és simple: cadascú ha d’aportar un idiota. El que aconseguei­xi portar al sopar l’idiota més espectacul­ar de tots és el guanyador.

Secretos de Estado (7,3)

R.U., EUA, SUÏSSA, XINA 2019. DIR.: GAVIN HOOD. INT.: KEIRA KNIGHTLEY, MATT SMITH, MATTHEW GOODE, RHYS IFANS.

2003. Mentre els polítics a la Gran Bretanya i els Estats Units busquen una excusa per envair l’Iraq, una traductora del GCHQ, Katharine Gun, filtra un correu electrònic confidenci­al que insta a espiar membres del Consell de Seguretat de l’ONU per forçar l’aprovació de la resolució per anar a la guerra.

Cites (7,4)

ESPANYA 2015. INT.: BEA SEGURA, BIEL DURAN, LAIA COSTA, ISAK FÉRRIZ.

Buscant amor, sexe o simplement algú que els allunyi de la soledat, els personatge­s es troben cara a cara, després de conèixer-se per internet, carregats d’insegureta­ts i esperances.

 ??  ?? EUA 2019. DIR.: BENNY SAFDIE, JOSH SAFDIE. INT.: ADAM SANDLER, KEITH WILLIAMS RICHARDS, MESFIN LAMENGO, SUN ZHI HUA.
Secretos de Estado (7,3)
EUA 1999. DIR.: PAUL WEITZ. INT.: JASON BIGGS, JENNIFER COOLIDGE, SHANNON ELIZABETH, ALYSON HANNIGAN.
EUA 2019. DIR.: BENNY SAFDIE, JOSH SAFDIE. INT.: ADAM SANDLER, KEITH WILLIAMS RICHARDS, MESFIN LAMENGO, SUN ZHI HUA. Secretos de Estado (7,3) EUA 1999. DIR.: PAUL WEITZ. INT.: JASON BIGGS, JENNIFER COOLIDGE, SHANNON ELIZABETH, ALYSON HANNIGAN.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain