La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tres motoristes morts durant el cap de setmana

- SEGURETAT VIÀRIA

Balanç molt negatiu dels accidents del primer cap de setmana de juliol a les carreteres catalanes. Ahir al matí, poc després de les 11 hores, un motorista de 42 anys i veí de Navarcles (Bages) va perdre la vida quan va xocar frontalmen­t contra un turisme per causes que es desconeixe­n a la carretera N-260, al seu pas pel Pont de Bar (Alt Urgell). Es tracta del tercer accident amb víctimes mortals en menys de 48 hores i es dona la circumstàn­cia que en els tres casos les víctimes eren conductors de motos.

Divendres a la nit, amb tot just 20 minuts de diferència, es van registrar dos sinistres més. El primer va segar la vida d’un motorista de 46 anys i veí de Lleida que va topar amb un turisme a l’autopista AP-7 al terme municipal d’Ulldecona. El segon, amb el mateix resultat tràgic, va tenir lloc a l’N-152 a les Franqueses del Vallès.

A aquests accidents se n’hi ha de sumar un altre amb motos implicades. Va tenir lloc ahir a la carretera C-25 al seu pas per Santa Coloma de Farners i en aquest cas va deixar un saldo de dues persones ferides, una d’elles de gravetat. Dues motos van xocar i van caure a terra a l’eix Transversa­l en direcció Girona. Els dos accidentat­s van ser traslladat­s en ambulància a l’hospital Josep Trueta.

Amb les tres del cap de setmana ja són 53 les persones que han mort a la xarxa viària de Catalunya des de començamen­t d’any.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain