La Vanguardia (Català-1ª edició)

Cuevas defuig parlar de la nova relació del seu marit

-

Paloma Cuevas és una de les dones més buscades els últims dies, des que es va publicar la notícia de la seva separació d’Enrique Ponce, després de gairebé 24 anys de matrimoni, però sobretot des que han sortit imatges del torero amb la seva nova relació. Es tracta d’una bonica rossa d’Almeria, que es diu Ana Soria, té 21 anys i és estudiant de Dret.

Amb un taxatiu “això ho hauries de preguntar a ell”, Paloma Cuevas (47) ha respost a la revista LOC d’El Mundo. No ha volgut opinar sobre la relació que hi ha entre Ponce i Ana Soria, després que sortís a la llum una foto d’ells dos junts a Mojácar.

La dona del torero va assegurar a la mateixa publicació que “la meva relació amb Enrique és ara mateix supercordi­al i formidable, perquè hi ha entre nosaltres moltíssim amor i tenim dues filles meravellos­es”. Així mateix va confirmar que encara no hi ha res decidit sobre la ruptura: “Hem decidit de mutu acord donar-nos temps per reflexiona­r, no hem començat els tràmits de divorci ni firmat res” . Fonts pròximes a la parella han assegurat que la separació l’ha causat el desgast de la relació i no terceres persones, i que el torero fa temps que està aclaparat pels problemes econòmics amb algunes de les seves empreses, a banda que la greu lesió que va patir a les Falles del 2019 el va deixar bastant enfonsat emocionalm­ent.

Les mateixes fonts asseguren que Cuevas també va quedar destrossad­a per la mort del seu germà petit el 2014 a causa d’un infart.

 ?? KLB / GTRES ?? Paloma Cuevas
KLB / GTRES Paloma Cuevas

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain