La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor 20 de març al 19 d’abril 20 d’abril al 20 de maig 21 de maig al 20 de juny 21 de juny al 21 de juliol 22 de juliol al 22 d’agost 23 d’agost al 22 de setembre 23 de setembre al 22 d’octubre 23 d’octubre al 21 de novembre 22 de novembre al

Àries

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

Aquari

Peixos

Mart a Àries us aporta una injecció d’energia, que propicia que us aboqueu en donar impuls als vostres interessos.

Encara que el vostre signe pot tendir a un to energètic una mica baix, convé que encoratgeu avui relacions profession­als i socials.

Aprofiteu avui per conrear relacions involucrad­es en un projecte recent que pot obrir perspectiv­es a les vostres aspiracion­s.

És el moment d’afavorir iniciative­s que us obrin camins profession­als. Això tendeix a beneficiar el vostre pressupost domèstic.

La jornada propicia la presa de determinac­ions i iniciative­s valentes, que seran ben acceptades per la parella i col·laboradors.

Vigileu el vostre benestar de salut i, en especial, procureu evitar situacions de risc personal, ja que teniu menys defenses.

L’oposició de Mart us farà acusar més tensions en les vostres relacions. Però tindreu suport de la parella en temes dels fills.

Conjuntura favorable per iniciar reformes en benefici de la llar. Fora d’això, suport de la família en un tema laboral.

Jornada propícia a les iniciative­s sentimenta­ls. De fet, setmanes en què les vostres relacions amoroses gaudiran de més passió.

Jornada en què, malgrat possibles tensions o de problemes familiars, podreu comptar amb l’ajuda dels vostres en diners.

La Lluna Aquari, favorable amb Mart, aconsella que prengueu decisions proclius a un canvi personal, que pugui beneficiar-vos.

La jornada propicia a què us aboqueu a afrontar alguns problemes menors, ja que disposareu de bons recursos econòmics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain