La Vanguardia (Català-1ª edició)

Closer (7,3)

- SÈRIES HBO PEL·LÍCULES PEL·LÍCULES SÈRIES SÈRIES NETFLIX PEL·LÍCULES PEL·LÍCULES SÈRIES

Dan, un escriptor sense inspiració que subsisteix escrivint necrològiq­ues, coneix a Alice, una noia captivador­a i aparentmen­t innocent amb la qual entaula una relació. En les seves vides es creuen Anna, una maca fotògrafa divorciada, i Larry, el seu marit.

Creed. La leyenda de Rocky (7,6) EUA 2015. DIR.: RYAN COOGLER. INT.: MICHAEL B. JORDAN, SYLVESTER STALLONE. Adonis Johnson no va arribar a conèixer el seu famós pare, el campió del món dels pesos pesats Apollo Creed, que va morir abans que ell naixés. No obstant això, ningú pot negar que porta la boxa a la sang, de manera que posa rumb a Filadèlfia, el lloc en què es va celebrar el combat d’Apollo Creed amb un prometedor i dur rival anomenat Rocky Balboa.

Éxito a cualquier precio (7,7)

En una empresa immobiliàr­ia de la ciutat de Chicago es llança un repte molt temptador per a tots els empleats: el millor venedor serà recompensa­t amb un Cadillac, el segon més eficient amb un joc de ganivets, i el que menys vengui serà acomiadat.

La estafa (Bad Education) (7,1)

EUA 2019. DIR.: CORY FINLEY. INT.: HUGH JACKMAN, RAY ROMANO, WELKER WHITE. Basada en fets reals que conta la història dels caps d’estudi del Long Island School responsabl­es del major frau de la història dels Estats Units en l’ensenyamen­t públic.

Snowfall (8,0)

EUA 2017. INT.: DAMSON IDRIS, CARTER HUDSON, ISAIAH JOHN, AMIN JOSEPH.

Los Angeles, 1983. Drama sobre l’origen de l’epidèmia del crack i el seu devastador impacte en la cultura com la coneixem. La història segueix a diversos personatge­s en un violent rumb de col·lisió, incloent a Franklin Saint, un jove empresari amb la idea d’una vida millor; Gustavo Zapata, un lluitador mexicà atrapat en una lluita de poder dins de la seva família de criminals; Teddy McDonald, un agent de la CIA que fuig d’un fosc passat i inicia una operació extraofici­al per a finançar als contres nicaragüen­ques; i Lucia Villanueva, la calmada filla d’un capo mexicà del crim.

The Young Pope (8,4)

ITÀLIA, FRANÇA, ESPANYA, R.U., EUA 2016. INT.: JUDE LAW, DIANE KEATON.

El conclave acaba de triar a Lenny Belardo nou Papa de la Santa Església Romana. Un Papa bastant atípic: no sols per la seva edat o perquè és el primer italoameri­cano a alçar-se amb el tron de Pedro, sinó també per les seves idees reaccionàr­ies, molt pròximes a l’obscuranti­sme, que Lenny imposa a la força des de les primeres setmanes del seu papat.

Abominable (7,0)

XINA, EUA, JAPÓ 2019. DIR.: JILL CULTON, TODD WILDERMAN.

Quan l’adolescent Yi es troba amb un jove yeti al sostre del seu edifici d’apartament­s a Xangai, ella i els seus amics Jin i Peng l’anomenen Everest, i emprenen una recerca èpica per reunir la criatura màgica amb la seva família en el punt més alt de la Terra. No obstant això, el trio d’amics haurà d’enfrontar-se al Burnish, un home ric que intenta capturar un ieti.

Midsommar (7,1)

EUA, SUÈCIA 2019. DIR.: ARI ASTER. INT.: FLORENCE PUGH, JACK REYNOR.

Una parella americana que no està passant pel seu millor moment va amb uns amics al Midsommar, un festival d’estiu que se celebra cada 90 anys en un remot llogaret de Suècia. El que comença com unes vacances de somni en un lloc on el sol no es pon mai, a poc a poc, es converteix en un fosc malson quan els misterioso­s vilatans els conviden a participar en les seves pertorbado­res activitats festives.

Pavarotti (7,5)

EUA, R.U., FRANÇA, ITÀLIA 2019. DIR.: RON HOWARD.

La veu, l’home, la llegenda: Luciano Pavarotti. L’artista italià va dedicar la

S.W.A.T. Los hombres de Harrelson (7,0)

El tinent afroameric­à Daniel Fondo Harrelson és ascendit a líder del seu equip S.W.A.T. Aquest nou càrrec li complica molt les coses.

Will & Grace (7,2)

EUA 1998. INT.: ERIC MCCORMACK, DEBRA MESSING, MEGAN MULLALLY, SEAN HAYES. Amics i confidents. Will i Grace són dos joves que, a més de tenir moltes coses en comú, comparteix­en pis i molt més.

A todos los chicos: P.D. Todavía te quiero (6,0)

Ja és oficial, Lara Jean i Peter són parella. Què podria sortir malament? Doncs que un vell amor torni a entrar en la vida d’aquesta noia tan feliç.

Chicas perdidas (6,1)

EUA 2020. DIR.: LIZ GARBUS. INT.: AMY RYAN, THOMASIN MCKENZIE, GABRIEL BYRNE. Desesperad­a per trobar a la seva filla desaparegu­da i esbrinar la veritat, una mare ajuda a destapar una sèrie d’assassinat­s sense resoldre.

El Sumiller (6,4)

EUA 2020. DIR.: PRENTICE PENNY. COURTNEY B. VANCE, LASHUN POLLARD.

Un jove se sent dividit entre el seu somni de convertir-se en un mestre sommelier i les expectativ­es del seu pare que es faci càrrec del negoci familiar de rostidors.

INT.:

Hogar (6,4)

ESPANYA 2020. DIR.: DAVID PASTOR, ÀLEX PASTOR. INT.: JAVIER GUTIÉRREZ, MARIO CASAS, BRUNA CUSÍ, RUTH DÍAZ.

Un publicista en atur comença a espiar als nous inquilins de la seva antiga casa, amb unes intencions cada vegada més sinistres.

Family Business (7,2)

FRANÇA 2019. INT.: JONATHAN COHEN, GÉRARD DARMON, JULIA PIATON.

Després de descobrir que França va legalitzar l’herba, un emprenedor amb mala sort i la seva família decideixen convertir la seva carnisseri­a en un establimen­t de marihuana.

Yo nunca (7,9)

EUA 2020. INT.: MAITREYI RAMAKRISHN­AN, POORNA JAGANNATHA­N, LEE RODRIGUEZ. Després d’un any difícil, el que desitja una adolescent nord-americana d’origen indi és ser popular.

El espinazo del diablo (7,4)

MÈXIC, ESPANYA 2001. DIR.: GUILLERMO DEL TORO. INT.: MARISA PAREDES, EDUARDO NORIEGA, FEDERICO LUPPI, FERNANDO TIELVE.

A l’orfenat Santa Lucía viuen diversos interns aïllats de la Guerra Civil que assola el país. A aquest lloc recòndit, dirigit per Carmen, arriba el Carlos, un noi de dotze anys a qui abandona el seu tutor. Des del primer dia, el Carlos va a veure la sinistra figura d’un altre nen, un antic hoste de l’hospici.

Langosta (7,2)

IRLANDA, R.U., GRÈCIA , FRANÇA, PAÏSOS BAIXOS 2015. DIR.: YORGOS LANTHIMOS. INT.: JACQUELINE ABRAHAMS, JESSICA BARDEN. Una història d’amor ambientada en un futur pròxim, en un lloc on els solters, d’acord amb les regles de la Ciutat, són detinguts i traslladat­s a L’Hotel. Allà els obliguen a trobar parella en un termini màxim de 45 dies. Si no ho aconseguei­xen, són transforma­ts en un animal de la seva elecció i deixats anar al Bosc.

Mucho ruido y pocas nueces (7,3) R.U., EUA 1993. DIR.: KENNETH BRANAGH. INT.: RICHARD BRIERS, KATE BECKINSALE, IMELDA STAUNTON, JIMMY YUILL.

Pedro d’Aragó torna victoriós d’una batalla acompanyat del seu germà Juan i del Claudio, un jove florentí que

Los Cuatro Jinetes és un famós grup format pels millors il·lusioniste­s del món. Durant les seves actuacions, duen a terme una sèrie d’arriscats atracament­s contra homes de negocis corruptes i posteriorm­ent fan ploure els diners robats sobre l’audiència davant els ulls atònits d’un equip d’elit de l’FBI que els segueix la pista.

Campanadas a medianoche (7,8) SUÏSSA, ESPANYA 1965. DIR.: ORSON WELLES. INT.: ORSON WELLES, JEANNE MOREAU.

A Anglaterra, el comte de Northumber­land aconseguei­x que lord Bolinbroke sigui elegit rei amb el nom d’Enric IV. Els rumors de la seva participac­ió en la mort de Ricard II divideixen el país.

The Vast of Night (7,1)

EUA 2019. DIR.: ANDREW PATTERSON. INT.: SIERRA MCCORMICK, JAKE HOROWITZ. Nuevo México, Estados Unidos. Dos trabajador­es de una radio local, un operador de radio y un pinchadisc­os, descubren en la década de los años 50 una frecuencia que podría cambiar su vida y la de toda la humanidad para siempre.

Little Fires Everywhere (7,7)

EUA 2020. INT.: KERRY WASHINGTON, LEXI UNDERWOOD, REESE WITHERSPOO­N.

La vida aparentmen­t perfecta de la família Richardson fa un tomb amb la misteriosa arribada de Mia Warren i de la seva filla Pearl, a Shaker Heights, Ohio, una ciutat idíl·lica fundada sobre els principis de l’ordre i l’harmonia.

Perdidos (8,3)

EUA 2004. INT.: JORGE GARCIA, JOSH HOLLOWAY, YUNJIN KIM, EVANGELINE LILLY.

El vol 815 de Oceanic Air Lines s’estavella en una illa amb més de 40 superviven­ts.

 ??  ?? EUA 2020. DIR.: MICHAEL FIMOGNARI. INT.: LANA CONDOR, NOAH CENTINEO.
Ahora me ves... (7,3)
EUA, FRANÇA 2013. DIR.: LOUIS LETERRIER. INT.: JESSE EISENBERG, MARK RUFFALO, WOODY HARRELSON, ISLA FISHER.
EUA 2020. DIR.: MICHAEL FIMOGNARI. INT.: LANA CONDOR, NOAH CENTINEO. Ahora me ves... (7,3) EUA, FRANÇA 2013. DIR.: LOUIS LETERRIER. INT.: JESSE EISENBERG, MARK RUFFALO, WOODY HARRELSON, ISLA FISHER.
 ??  ?? EUA 2017. INT.: SHEMAR MOORE, ALEX RUSSELL, LINA ESCO, KENNY JOHNSON.
Salvador Puig Antich (7,3)
ESPANYA, R.U. 2006. DIR.: MANUEL HUERGA. INT.: DANIEL BRÜHL, TRISTÁN ULLOA, LEONARDO SBARAGLIA, JOEL JOAN.
EUA 2017. INT.: SHEMAR MOORE, ALEX RUSSELL, LINA ESCO, KENNY JOHNSON. Salvador Puig Antich (7,3) ESPANYA, R.U. 2006. DIR.: MANUEL HUERGA. INT.: DANIEL BRÜHL, TRISTÁN ULLOA, LEONARDO SBARAGLIA, JOEL JOAN.
 ??  ?? EUA, R.U. 2004. DIR.: MIKE NICHOLS. INT.: JULIA ROBERTS, JUDE LAW, NATALIE PORTMAN, CLIVE OWEN.
Abominable (7,0)
EUA, R.U. 2004. DIR.: MIKE NICHOLS. INT.: JULIA ROBERTS, JUDE LAW, NATALIE PORTMAN, CLIVE OWEN. Abominable (7,0)
 ??  ?? EUA 1992. DIR.: JAMES FOLEY. INT.: AL PACINO, JACK LEMMON, ALEC BALDWIN, ALAN ARKIN.
La estafa (Bad Education) (7,1)
EUA 1992. DIR.: JAMES FOLEY. INT.: AL PACINO, JACK LEMMON, ALEC BALDWIN, ALAN ARKIN. La estafa (Bad Education) (7,1)
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain