La Vanguardia (Català-1ª edició)

Book Club (6,1)

- MOVISTAR PEL·LÍCULES SÈRIES PEL·LÍCULES SÈRIES PEL·LÍCULES SÈRIES SÈRIES

EUA 2018. DIR.: BILL HOLDERMAN. INT.: DIANE KEATON, JANE FONDA.

Quatre amigues veuen com les seves vides fan un gir inesperat i divertit quan en el seu club de lectura aborden la controvert­ida novel·la Cinquanta ombres d’en Grey. El llibre fa revifar velles flames, inspirant-les a ajudar-se mútuament per fer del seu pròxim capítol el millor.

El jilguero (6,2)

EUA 2019. DIR.: JOHN CROWLEY. INT.: OAKES FEGLEY, ANSEL ELGORT, NICOLE KIDMAN, JEFFREY WRIGHT.

Theodore Decker tenia 13 anys quan la seva mare va ser assassinad­a en un atemptat en el Museu Metropolit­à d’Art. Aquesta tragèdia canvia el rumb de la seva vida i es veu sumit en una esquinçado­ra odissea de dolor i culpa, reinvenció i redempció, i també d’amor.

La leyenda de la ciudad sin nombre (6,6)

Un granger de Michigan i un buscador d’or s’associen en plena febre d’aquest metall a Califòrnia. Les seves aventures inclouen comprar i compartir una esposa, apoderar-se d’un teatre, segrestar sis prostitute­s i convertir el seu campament miner en una autèntica ciutat.

Billions (8,4)

EUA 2016. INT.: PAUL GIAMATTI, DAMIAN LEWIS, MAGGIE SIFF, DAVID COSTABILE.

El fiscal Federal Chuck Rhoades i l’ambiciós rei dels fons de, Bobby Axe Axelrod han d’usar la seva intel·ligència, poder i influència per poder acabar amb l’altre.

Desde otro lugar (6,3)

EUA 2020. INT.: JASON SEGEL, EVE LINDLEY, ANDRÉ BENJAMIN, RICHARD E. GRANT.

Al llarg de deu hores, la sèrie segueix a quatre persones corrents que senten que alguna cosa falta a les seves vides, sense saber exactament què. Els destins d’aquest divers quartet es creuaran per casualitat (o no), en ensopegar amb un trencaclos­ques camuflat en la vida quotidiana. A mesura que comencen a acceptar els misterioso­s reptes que els presenten els “Envíos desde Otro Lugar”, descobrira­n que aquest enigma té arrels més profundes del que imaginaven i obriran els ulls a un món de màgia.

Justo antes de Cristo (6,2) ESPANYA 2019. INT.: JULIÁN LÓPEZ, XOSÉ A. TOURIÑÁN, CÉSAR SARACHU.

Manio Sempronio Galba, fill de El Magnífico, és condemnat a mort per delicte d’alta traïció. Incapaç de beure’s la cicuta, li commuten la pena per servir indefinida­ment en la legió, en el llunyà front de Tràcia. I cap a allí part, al costat del seu esclau Agorastocl­es, amb la promesa de netejar el cognom Sempronio i de recuperar l’honor perdut.

Elysium (6,6)

EUA, MÈXIC, CANADÀ 2013. DIR.: NEILL BLOMKAMP. INT.: MATT DAMON.

L’any 2159 hi ha dos tipus de persones: els adinerats, que viuen en una estació espacial artificial i immaculada anomenada Elysium, i la resta, que viu a la Terra, superpobla­da i en ruïnes. La secretària de defensa Jessica Delacourt no es vol aturar davant de res per preservar la luxosa forma de vida dels habitants d’Elysium, per la qual cosa promou una llei antiimmigr­ació molt rígida.

Outlander (2008) (6,2)

EUA, ALEMANYA, FRANÇA 2008. HOWARD MCCAIN. INT.: JIM CAVIEZEL. Any 709. La història comença quan una nau espacial s’estavella en l’antiga Noruega. De l’interior emergeixen un guerrer humanoide anomenat Kainan i una sanguinàri­a criatura coneguda com Moorwen, una bèstia salvatge disposada a venjar la mort de la seva raça a les mans de l’exèrcit del guerrer.

DIR.:

Into the Dark: Good Boy (6,4) EUA, ALEMANYA, FRANÇA TVEP. INT.: JUDY GREER, MCKINLEY FREEMAN.

La Maggie adopta un gos com a suport emocional per apaivagar la seva ansietat. Al poc temps, s’adona que és més útil del que esperava, perquè sense que ella ho sàpiga, mata a qualsevol que li provoqui estrès.

Errementar­i (6,3)

ESPANYA, FRANÇA 2017. DIR.: PAUL URKIJO ALIJO. INT.: KANDIDO URANGA, UMA BRACAGLIA, ENEKO SAGARDOY, RAMÓN AGIRRE. Han passat 10 anys des de la Primera Guerra Carlina, de 1833. En un petit poble d’Àlaba, un comissari del govern anomenat Alfredo investiga un succés que el porta fins a una sinistra ferreria situada a l’interior del bosc.

The Tourist (6,0)

EUA, FRANÇA, ITÀLIA, R.U. 2010. DIR.: FLORIAN HENCKEL VON DONNERSMAR­CK.

El Frank és un turista americà que viatja a Itàlia per intentar recuperar-se d’un fracàs amorós. L’Elise és una dona extraordin­ària que deliberada­ment es creua en el seu camí. Amb l’incomparab­le marc de Venècia com a teló de fons.

Brigada Costa del Sol (6,5) ESPANYA 2019. INT.: HUGO SILVA, ÁLVARO CERVANTES, MIKI ESPARBÉ, JESÚS CASTRO. Sèrie inspirada en fets reals la trama de la qual abasta sis mesos de l’any 1977, al començamen­t de la democràcia. En aquell any, un grup d’inspectors de policia va ser destinat a Torremolin­os per crear una brigada especial d’Estupefaen­ts a la Costa del Sol i lluitar contra el tràfic d’haixix, substància de la qual no se sabia quasi res.

En la playa sola de noche (6,8)

SOUTH KOREA, ALEMANYA 2017. DIR.: SANG-SOO HONG. INT.: MIN, HEE KIM. Després de tenir una aventura amb un home casat, la famosa actriu Younghee decideix allunyar-se de tot i se’n va a la ciutat d’Hamburg, on es queda a casa d’un conegut. Això no impedeix que segueixi pensant en el que va deixar enrere.

Endeavour (8,6)

R.U. 2012. INT.: SHAUN EVANS, ROGER ALLAM, JAMES BRADSHAW, SEAN RIGBY. Ambientada el 1965, relata com Morse s’uneix a la policia de Carshall-Newton. Desil·lusionat amb la feina, comença a escriure una carta de renúncia quan és destinat a la comissaria de Cowley, a Oxford, per investigar la desaparici­ó d’una jove.

 ??  ?? EUA 1969. DIR.: JOSHUA LOGAN. INT.: LEE MARVIN, CLINT EASTWOOD, JEAN SEBERG, HARVE PRESNELL.
Outlander (2008) (6,2)
EUA 1969. DIR.: JOSHUA LOGAN. INT.: LEE MARVIN, CLINT EASTWOOD, JEAN SEBERG, HARVE PRESNELL. Outlander (2008) (6,2)
 ??  ?? 22.50
23.20 23.45 Jessie.
0.33
22.50 23.20 23.45 Jessie. 0.33
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain