La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘La Vanguardia’ es mobilitza per la cobertura en directe del 14-F

Els mitjans del Grup Godó fan desplegame­nts especials per seguir la jornada

- REDACCIÓ

El Grup Godó mobilitza tots els seus mitjans per a la cobertura de les eleccions des del punt de vista informatiu i l’anàlisi de les conseqüènc­ies dels resultats. L’edició digital de La Vanguardia és aquest diumenge el millor lloc per seguir l’última hora de la jornada electoral i obtenir les claus per interpreta­r el resultat.

El seguiment minut a minut comença a primera hora del matí amb el focus posat en la constituci­ó de les meses electorals, després de l’allau d’al·legacions interposad­es pels ciutadans cridats a formar-ne part. El següent punt d’interès al llarg del dia seran les xifres de participac­ió tenint en compte la pandèmia. La Vanguardia oferirà les dades comparativ­es amb els anteriors comicis a mesura que es coneguin.

Amb el tancament de les urnes i l’anunci dels sondejos, el web començarà una retransmis­sió que oferirà imatges en directe des de les nou seus electorals i durant la qual intervindr­an els principals analistes de La Vanguardia per valorar aquesta primera enquesta, l’avanç de l’escrutini i els resultats. La retransmis­sió es podrà seguir també en plataforme­s com Youtube, Facebook, Twitter i Twitch.

A més d’aquest senyal en directe i de les cròniques des de les seus dels partits, així com de les videoanàli­sis de les principals firmes del diari, els lectors també podran comprovar per si mateixos, amb l’aplicatiu interactiu del pactògraf, les combinacio­ns de partits que sumen majoria per governar.

L’endemà, el diari oferirà als seus lectors totes les cròniques polítiques i les anàlisis de referència sobre cada partit, que dibuixaran els escenaris a què s’enfronta la política catalana a partir de demà.

Per la seva part, el desplegame­nt informatiu de RAC1 començarà les set del matí amb el Via Lliure i continuarà durant tota la jornada. Fins que no es coneguin els resultats, tota la programaci­ó i tots els equips de RAC1 estaran dedicats a explicar totes les novetats sobre la votació. A les vuit del matí l’emissora del Grup Godó connectarà amb col·legis electorals de les quatre capitals catalanes per veure com es preparen per començar a rebre votants a partir de les nou. Seguiran les votacions i les declaracio­ns dels caps de llista de tots els partits i també les compareixe­nces del conseller d’Exteriors i Participac­ió per valorar el desenvolup­ament de la jornada.

El Via Lliure s’allargarà fins a les tres de la tarda, incorporan­t els programes 14/15 i El primer toc. I a partir de les sis de la tarda, Jordi Basté es posarà al capdavant d’un programa especial que mobilitzar­à més de 50 profession­als, entre periodiste­s, tècnics, productors, tertulians i col·laboradors.

A totes les seves plataforme­s, ‘La Vanguardia’ oferirà informació i anàlisi sobre el nou escenari

 ?? LA VANGUARDIA ?? L’especial del 14-F al web de La Vanguardia permetrà consultar l’escrutini a cada municipi
LA VANGUARDIA L’especial del 14-F al web de La Vanguardia permetrà consultar l’escrutini a cada municipi
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain