La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detingut un motorista sense carnet per un atropellam­ent mortal

- REDACCIÓ

La policia autonòmica va informar ahir que va detenir un jove, de 22 anys, per atropellar divendres amb la moto dues dones, una de les quals va morir mentre que l’altra va resultar ferida greu. L’individu detingut, que és de nacionalit­at espanyola, no tenia permís de conduir i circulava de manera irregular amb el vehicle.

Segons van explicar fonts dels Mossos d’Esquadra, els fets van tenir lloc divendres al quilòmetre 11,3 de la carretera C-59, a la sortida de Palau-solità i Plegamans, però al terme municipal de Caldes de Montbui. Va ser llavors i en aquest lloc que el conductor d’una motociclet­a, poc abans de les set del vespre, va atropellar dues dones que caminaven pel voral. El violent atropellam­ent va matar una de les dues dones, una veïna de 44 anys de la localitat de Caldes de Montbui. La seva acompanyan­t va ser traslladad­a a l’hospital de la Vall d’Hebron amb ferides greus.

El mateix conductor de la motociclet­a també va resultar ferit i el van traslladar a l’hospital de Granollers. Ahir al matí, després de rebre l’alta en aquest centre mèdic, els agents de la policia autonòmica el van detenir, ja que se l’acusa d’un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Segons els Mossos d’Esquadra, a més de conduir sense permís –de fet fonts policials van explicar que no té cap carnet d’aquesta mena–, tampoc no tenia asseguranç­a del vehicle i circulava sense les plaques de la

El conductor, de 22 anys, circulava sense asseguranç­a ni plaques de matrícula i té antecedent­s

matrícula. El conductor de la moto té, a més, un munt d’antecedent­s. Agents de trànsit de l’àrea regional metropolit­ana nord continuen investigan­t les circumstàn­cies que van envoltar aquest atropellam­ent mortal, arran del qual es van activar fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalita­t, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra alhora que també cinc ambulàncie­s del Servei d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM).

Amb la mort de la veïna de Caldes de Montbui, ja són vuit les persones que ha mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurban­a de Catalunya des que va començar el 2021.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain