La Vanguardia (Català-1ª edició)

A bodes (per Sant Valentí) em co

Moltes celebritat­s han triat el dia dels enamorats per casar-se, tot i que amb desigual fortuna

-

BEGOÑA CORZO SUÁREZ Barcelona

Sant Valentí ja ha arribat. Amb totes les limitacion­s per la situació sanitària, per a alguns serà el súmmum d’una celebració romàntica. Per a d’altres, a més, el dia ideal per demanar matrimoni o fins i tot casarse, tot i que triar un dia tan emblemàtic no garanteixi un futur comú durador. Com a mostra, una colla de celebritat­s, que, amb desigual fortuna, van triar un 14 de febrer per dir-se el sí, ho vull.

La parella emblemàtic­a per excel·lència dels noranta, Meg Ryan i Dennis Quaid, no podia triar cap altra data de casament. El 14 de febrer del 1991, la que seria la nòvia d’Amèrica i un seductor empedreït es casaven després de posposar-ho perquè Quaid tingués temps de deixar les drogues. La cosa no començava bé, tot i que la lluna de mel va durar un parell d’anys i els va donar un fill, Jack. Addiccions, egos i infidelita­ts van posar fi a la parella. Ella no va tornar a ser heroïna romàntica i el 2006 va adoptar la Daisy True.

A la babalà i només 96 hores després de coneixe’s es van casar el músic Thomas Lee Bass i Pamela Anderson, el 1995. Van tenir dos fills, Brandon i Dylan, i es van divorciar al cap de tres anys, mesos després que Lee sortís de la presó. Ho van tornar a intentar, fins que van llançar la tovallola. Lee va ser el primer dels cinc marits de l’actriu.

Un festeig més llarg, de nou mesos, van tenir Sharon Stone i el periodista Phil Bronstein. Malgrat ser sofisticat­s, també van caure en l’atracció del 14 de febrer. Va ser a la mansió de l’actriu, amb caviar, xampany, orquídies, 120 convidats –Antonio Banderas, Melanie Griffith i James Woods, entre ells– i Ray Charles a càrrec del piano. Van adoptar un fill, Roan, el 2000, però al cap de poc temps tot es va començar a enfonsar. L’actriu va patir una hemorràgia cerebral i sembla que l’amor del marit va brillar per la seva absència. I llavors va arribar el segon divorci de l’actriu.

A la top model brasilera Adriana Lima i el basquetbol­ista serbi Marko Jaric els va travessar la fletxa de Cupido en una festa a Los Angeles. El 12 de juny del 2008, durant el seu 26è aniversari, Lima va rebre l’anell de compromís i es van casar el 2009. El novembre del mateix any va néixer la Valentina i tres anys després, la Sienna. El 2015 es divorciave­n, i confirmave­n que el

 ??  ?? Elton John i Renate Blauel
Enric i Maria Teresa de Luxemburg
Elton John i Renate Blauel Enric i Maria Teresa de Luxemburg
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain