La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una missió clara: vostè

-

Beneficis econòmics

Per exemple, cada vegada que es proveeixi en una gasolinera Galp, li descomptar­an 7 cèntims per litre. És a dir, en un dipòsit de 50 litres, s’estarà estalviant gairebé 4 €. En una compra de 35 € al web del li descomptar­an 5 €. Demanant una pizza familiar des del web de Telepizza, 9 € d’estalvi i si esmorza en una cafeteria de la cadena li cobraran un 15% menys cada vegada. Com pot comprovar, ser subscripto­r de surt a compte.

Per a tota la família

A més, aquests avantatges no són només exclusius per al titular de la

Les organitzac­ions es basteixen al voltant d’una missió, la nostra és construir la comunitat de subscripto­rs més gran d’Espanya. Crear una comunitat implica un compromís per sempre. Un subscripto­r no és un comprador esporàdic, és algú que exigeix excel·lència, innovació i transparèn­cia de manera permanent.

Sabem de què parlem, tenim subscripto­rs que fa més de 50 anys que són amb nosaltres, famílies de diverses generacion­s sent fidels a una marca que els ha acompanyat en les més diverses circumstàn­cies.

La Vanguardia com a producte editorial la coneixen bé, ara deixin-me que els presenti el nostre programa d’avantatges exclusius. Un projecte concebut per al subscripto­r de La Vanguardia;

una persona que aprecia la cultura, que gaudeix de la gastronomi­a, que viatja i que en definitiva sap gaudir de la vida.

El nostre programa inclou més de 500 marques que hem escollit especialme­nt per oferir experiènci­es exclusives als nostres subscripto­rs. Comptem amb ofertes per a cada estil de vida, propostes de sectors com l’alimentaci­ó, el lleure i la cultura, moda, gastronomi­a i viatges entre d’altres. Un programa dissenyat i construït perquè els nostres subscripto­rs estalviïn fent allò que més els agrada fer.

És just aprofitar estar línies per agrair a totes aquestes marques el seu esforç per oferir sempre el millor avantatge en exclusiva per a la nostra comunitat. Un esforç que en aquests temps és, si pot ser, encara més meritori.

No deixin de gaudir-ne.

INVERSIÓ Cada euro invertit en la subscripci­ó pot ser recuperat amb ofertes

RENDIBILIT­AT Alguns subscripto­rs recuperen 80 € al mes mitjançant el Club Vanguardia

pàgina trobarà un codi QR que si l’escaneja el portarà directamen­t al catàleg d’ofertes.

El Club opera amb els estàndards de qualitat que totes les marques del Grup Godó s’exigeixen, per això, les ofertes que trobarà al catàleg compleixen una sèrie de requisits: han de ser els millors descomptes del mercat, sense lletra petita ni excepcions, i d’una durada mínima d’un any.

Addicional­ment als descomptes, el Club organitza activitats exclusives que li permetran assistir a xerrades amb els seus periodiste­s preferits, visitar la nostra redacció o la mateixa rotativa on cada dia s’imprimeixe­n els milers de diaris que arriben a les seves mans.

Estar ben informats és bàsic per tenir una opinió pròpia, progressar i ser capdavante­r. Quan preguntem als nostres lectors les raons que els porten a subscriure’s sempre hi ha una resposta que ens motiva a continuar: “ser subscripto­r és un orgull”. Per aquesta raó, perquè formar part de la comunitat de subscripto­rs és un orgull, continuare­m treballant cada dia, perquè pagar per la informació valgui la pena, i també surti a compte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain