La Vanguardia (Català-1ª edició)

7 victòries

-

CONSECUTIV­ES A LA LLIGA podia interpreta­r que hi hagués una posició il·legal. La decisió va irritar Koeman, que va protestar i va ser advertit pel col·legiat.

Mentre el tècnic es desesperav­a Messi somreia irònicamen­t. L’argentí només es podia treure l’espina amb la pilota als peus, i just abans del descans en va controlar una, va trencar un defensa, va alçar la mirada i la va xutar amb fúria. L’esfèrica va picar en un pal i va entrar al contrari. Inapel·lable. Aquest sí que no es podia anul·lar de cap manera. Mig partit per jugar i moment de pensar (encara més) en el PSG. Koeman va retirar Busquets i va recórrer a Umtiti, de manera que De Jong va passar a fer de pivot. La idea blaugrana era que transcorre­gués el partit sense sobresalts, però Moriba es va equivocar amb un error de principian­t. Va intentar una passada horitzonta­l en la fase de construcci­ó però va ser intercepta­t per Rioja, que no va perdonar. Ja era aquí. El regal de gairebé cada dia. I el partit altre cop obert.

El Barça va mirar d’encaixar el cop tornant a picar, però Trincão va fallar un gol cantat, després Messi va creuar en excés la rematada i més tard Griezmann es va tornar a mostrar negat. Tres perdons consecutiu­s amb la sentència en joc. Aleshores Koeman no les tenia totes i havia substituït Moriba per Pedri mentre l’Alabès havia recobrat la fe. L’hi va treure Trincão en una contra barcelonis­ta. Pedri va trobar Messi a l’espai, que es va encallar davant Pacheco. Però el portuguès havia seguit la jugada i va aconseguir veure porta una altra vegada. L’argentí no va voler ser menys i va signar el quart al minut següent amb una gardela meravellos­a. Junior es va sumar a la festa amb el cinquè en una jugada que havia començat Messi amb una assistènci­a picada. Ve el PSG. Potser aquest Barça no està preparat per a aquests envits. Però segur que hi posarà el coll.

El Barça va signar el setè triomf consecutiu al campionat de Lliga. L’equip de Koeman ha guanyat totes les jornades que ha jugat el 2021. Va vèncer a Osca, a San Mamés, a Los Cármenes, a Elx, al Villamarín i contra l’Athletic i l’Alabès al Camp Nou.

ELS MATEIXOS PARTITS DE LLIGA

Messi va igualar ahir a la nit els 505 partits de Xavi Hernández a la Lliga. L’argentí s’acosta amb passes de gegant al rècord de l’egarenc com a jugador del Barça que més vegades ha defensat la samarreta del club. Xavi va disputar 767 partits i Messi n’acumula 759.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain