La Vanguardia (Català-1ª edició)

A Zidane el sedueix ser el selecciona­dor francès

- CARLOS NOVO

Zinédine Zidane continua sense aclarir el seu futur de cara a la pròxima temporada. La seva continuïta­t, igual que la de Sergio Ramos, no està gens clara i incideix cada dia en l’actualitat del Reial Madrid. La vigília de la visita del València a Valdebebas va estar marcada al club blanc no tant pel partit en si mateix com per les declaracio­ns del president de la Federació Francesa, Noël Le Graët, en què assegurava que comptava amb Zidane com a substitut de Didier Deschamps a la banqueta de la selecció francesa, probableme­nt després de l’Eurocopa d’aquest estiu.

A la roda de premsa Zidane no va voler aclarir incògnites sobre aquest tema i va fer la sensació de deixar-se estimar: “Ja es veurà [el seu futur], la meva ment és aquí. Jo soc del Madrid i em diverteixo cada dia. El futbol m’apassiona. El futur no se sap mai. La relació amb el senyor Le Graët és llarga, des del 1998. La selecció és un objectiu, com vaig dir quan vaig començar a entrenar fa 10 anys, però ara soc aquí”, va afirmar.

Per al partit davant el València Zidane compta amb la reaparició de Lucas Vázquez i Carvajal, lesionats des de feia unes quantes setmanes. També disposa de Kroos, que no va jugar contra el Getafe per sanció. La mala notícia és que ha perdut Marcelo per a un mes i que Valverde no ha arribat a temps de recuperar-se.

A la llista Zidane ha inclòs tres jugadors del Castella: Chust, Miguel i Arribas.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain