La Vanguardia (Català-1ª edició)

Reines de Copes

El Barça s’imposa al Logronyo a la final i conquereix la seva setena Copa de la Reina

- FINAL DE LA COPA DE LA REINA

anar fent seu el marcador cada vegada amb més autoritat. A força de triples, l’últim de Hanga sobre la botzina, va aconseguir anar-se’n als vestidors amb el màxim avantatge fins aquell moment (38-27). Una bona línia que va continuar després del descans. Higgins, que definitiva­ment ha fet un pas endavant en matèria de lideratge, anava fent més gran la ferida del Baskonia. El rebot era una altra de les claus, amb un domini blaugrana descomunal, que va acabar el partit amb 45 captures per 27 del rival. Només Jekiri semblava plantar batalla i permetia el Baskonia agafar-se al partit gairebé a la desesperad­a.

L’últim quart va començar amb

Els blaugrana no van acusar el cansament i van exhibir una defensa extraordin­ària contra els bascos

L’única nota negativa va arribar l’últim quart, en què un parcial de 2-18 va posar en perill la victòria

un triple d’Abrines que va situar el 67-47 nou minuts abans del final. La victòria semblava ben lligada. Doncs no. El Barça va decidir posar-hi emoció i va tornar a tocar el dos del partit durant uns minuts. Els sis que va trigar el Baskonia, amb un inspirat Vildoza, a clavarli un parcial de 2-18 que va situar un perillós 69-65 als quatre marcadors del WiZink.

Jasikevici­us, vermell d’irritació, va sol·licitar un temps mort que va curar els mals del seu equip. Mirotic va assumir el comandamen­t llavors i va segellar la victòria. Hi haurà clàssic per Sant Valentí. El morbo està servit.