La Vanguardia (Català-1ª edició)

Segona expulsió en vuit dies de Bordalás al Getafe

- REDACCIÓ

Resultats

Sabadell - Saragossa Cartagena - Rayo Mirandés - Girona Tenerife - Ponferradi­na Mallorca - Espanyol Almeria - Las Palmas Alcorcón - UD Logronyès Leganés - Albacete Sporting - Màlaga Castelló - Fuenlabrad­a Oviedo - Lugo 1-1 2-2 3-3 1-0 1-2 3-1 1-0 3-1 1-0 19:00h 21:00h

“Crec que el que hi ha al voltant meu és una falta de respecte tremenda”, va argumentar José Bordalás, tècnic del Getafe, expulsat al partit que el seu equip va perdre a casa contra la Reial Societat (0-1).

És la segona expulsió consecutiv­a de Bordalás, que ja va tenir el mateix càstig fa vuit dies al Sánchez Pizjuán. Aquesta vegada la banqueta de l’equip madrileny va patir una escabetxad­a: expulsat Bordalás, però també l’entrenador de porters, Omar Harrak, i amonestat el preparador físic, Javier Vidal.

Es tracta de la tercera derrota consecutiv­a del Getafe (i quarta en cinc partits, sense guanyar-ne

Pròxima jornada

Ponferradi­na - Mirandés Espanyol - Sabadell Albacete - Sporting Las Palmas - Cartagena Leganés - Tenerife Mallorca - Almeria Girona - Castelló Lugo - UD Logronyès Màlaga - Rayo Fuenlabrad­a - Oviedo Saragossa - Alcorcón ni un), que situa el conjunt blau en una posició compromesa, amb només tres punts de marge sobre la zona de descens. La Reial en va tenir prou amb un gol del suec Isak al minut 29 per emportar-se els tres punts del Coliseum. L’embolic de Bordalás va arribar al minut 90: “Ha estat un disbarat”, va explicar el tècnic alacantí. “És una acció que es veu a cada partit; una pilota que li havia marxat clarament a un jugador de la Reial Societat a fora de banda, la pica i jo he anat a parar-lo per treure de pressa, únicament i exclusivam­ent. El que fa qualsevol”.

Però en aquesta mateixa acció “ha arribat Carlos Fernández i m’ha aixecat el dit”, va afegir Bordalás. “Crec que el que hi ha al

Golejadors

Djuka (Sporting) Raúl De To. (Espanyol) R. Castro (Cartagena) Umar Sadiq (Almeria) Corpas (Almeria) Sabin (Leganés) Amath (Mallorca) J. Narváez (Saragossa) Antoñín (Rayo) Elady (Cartagena) J. Puado (Espanyol) voltant meu és una falta de respecte tremenda, i el que demano és respecte per part de tothom; jugadors, àrbitres... És un disbarat”, va insistir indignat Bordalás.

A la zona baixa de la taula l’Osasuna va obtenir un triomf valuosíssi­m al camp del Llevant, d’on va sortir amb un 0-1 gràcies a un gol del croat Ante Budimir al minut 74 després d’una centrada de Kike Barja. Tanmateix, tot va poder canviar poc després, al 78, amb un penal de Juan Cruz sobre De Frutos. Va xutar Morales i el porter osasunista, Sergio Herrera, va signar una aturada espectacul­ar. Amb aquests tres punts l’Osasuna puja a la taula i per exemple avança el València i el Getafe.