La Vanguardia (Català-1ª edició)

“No sé si n’hi haurà prou guanyant-ho tot”

-

Toni Kroos va reaparèixe­r després de perdre’s per sanció el partit anterior contra el Getafe, va signar un bon matx i va marcar el segon gol dels blancs. A peu de camp, l’alemany va expressar els dubtes de la plantilla sobre el futur de la temporada: “Si ho guanyem tot no sé si n’hi haurà prou. Per tenir opcions de guanyar la Lliga no podem fallar gaire. Ens preocupen molt les lesions, perquè els que ens falten són jugadors importants”.

LA NOVA LESIÓ Dani Carvajal va reaparèixe­r després de set partits i es va tornar a trencar muscularme­nt al minut 25

marcador. Durant tota la primera part no va xutar ni una sola vegada a la porteria de Courtois, que va ser un espectador de luxe. El Madrid tampoc no va ser un prodigi de verticalit­at. Amb Vinícius i Asensio força desaparegu­ts, el Madrid va tenir poc desbordame­nt pels extrems i va abusar massa de voler entrar pel centre, on el València era un mur defensiu.

Bona part de la primera part va transcórre­r de manera avorrida, lluny de les àrees, amb un Madrid dominador però massa horitzonta­l. Quan tot s’encaminava a un 1-0 al descans, el Madrid va trobar el segon gol al minut 42, una bona jugada col·lectiva que va culminar en una centrada endarrerid­a de Lucas Vázquez i una rematada enganxada al pal de Kroos.

Amb el 2-0 el València va tocar a sometent al descans. Javi Gracia, que no era a la banqueta per sanció, va donar sortida a Yunus –un jugador molt revoltós– i Gameiro per Manu Vallejo i Guedes, de molt de talent però que darreramen­t està en caiguda lliure.

La posada en escena del València va ser superior a la del primer temps, però de curta durada. Al minut 53 Maxi Gómez va clavar una fava des de fora de l’àrea que va obligar Courtois a la seva primera i única aturada de la tarda.

El València no va trobar el gol i va anar perdent força de mica en mica. En canvi, el Madrid va marcar el 3-0 en una contra per obra de Mendy, però el VAR el va anul·lar per detectar que el taló del francès estava més avançat que el seu marcador a l’hora de rebre la passada de Vinícius. El Madrid va guanyar sense sobresalts.