La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’empat entre l’Andorra i el Nàstic marca una jornada sense el Barça B

-

El xoc entre el líder Gimnàstic i el seu principal perseguido­r, l’Andorra, va marcar la jornada. Hi va haver repartimen­t de punts al Principat, on els d’Eder Sarabia es van avançar poc abans del descans però van encaixar un gol en pròpia porta del defensa gallec Loureiro que va reequilibr­ar el partit. Amb aquest empat el Nàstic manté dos punts d’avantatge sobre l’Andorra, que té

L’Hospitalet 2

- Cornellà 3

L’Hospitalet: Aliaga, Reina, Parera, Gómez, Martí Soler, Canario (Christian, Alfonso 65), Salinas (Sergio Juste, 62), Carmona, Diego (Jordi Cano 78), Jorquera (Alex Felip, 62) i Eudald.

Cornellà: Juanma, Estellés, Dorca, Kevin Presa (Alex Pla, 72), Eloy Gila (Gonzalo, 84), Guzmán (Serrano, 27), Pablo (Max 84), Pol, Borja, Agus M. i Víctor (Ontiveros, 84). Gols: 1-0 Jorquera (2); 2-0 Salinas (44); 2-1 Pol Moreno (57); 2-2 Eloy Gila (64); 2-3 Agus Medina (87). Àrbitre: Monter Solans. Grogues a Parera, Alex Felip i Alex Pla. Expulsat Martí Soler (60).

El Cornellà es transforma després del descans i remunta un 2-0.

Lleida 0 un partit menys. Gran remuntada del Cornellà a l’Hospitalet, on perdia 2-0 al descans. Quan els locals es van quedar amb deu el Cornellà va incrementa­r la pressió i va acabar arrodonint el 2-3 al minut 87 amb un gol d’Agus Medina, el futbolista de Barberà cedit pel Birmingham. El marcador més contundent el va protagonit­zar l’Espanyol B, que es va imposar 0-3 a Lleida. Els de José Aurelio

- Espanyol B 3

Lleida: Pau Torres, Jose Ruiz, Simic, Fall, Chavero (Raúl, 46), Cano, Abel, Jauregi (Joanet, 74), Yasser (Quim Araujo, 68), Torres (Marc Martínez, 68) i Abraham.

Espanyol B: Joan García, Rubén, Nil, Pérez, Becerra (Raigal, 83), Jutglà (Mahicas, 74), Pedro Torres (Iván Gil, 46), Svensson (Jofre, 61), Pujol, Recasens (Tugarinov, 83) i Gori. Gols: 0-1 Becerra (6); 0-2 Pedro Torres (26); 0-3 Jofre (67). Àrbitre: Barrio Salas. Va amonestar Chavero, Pedro Torres, Abraham, Gori, Jutglà, Raigal, Joan García i Tugarinov.

L’Espanyol B va demostrar intensitat i punch amb un clar 0-2 en tot just mitja hora.

Gay es van posar 0-2 en menys de mitja hora i van arrodonir la golejada amb el tercer gol al minut 67, a càrrec de Jofre Carreras, un jugador que aquesta temporada ja ha debutat amb el primer equip. La jornada, en què no va prendre part el Barça B perquè li tocava descans, es va jugar quasi tota dissabte. Ahir es va completar amb un empat a zero sense història entre el Prat i l’Olot.

Llagostera 2 - Badalona 2

Llagostera: Marcos, Bigas (Aleix, 46), Monreal, David García (Guiu, 59), Cortés, Sascha, Gil Muntadas, Diego, Pere, Manchón (Magallán, 46) i Dubasin (Dieste, 46). Badalona: Alex, Llerena, Valentín, Robusté, Roger (Larrosa, 61), Márquez, Bikoro, Robert (Toledo, 89), Galindo, Chema Moreno i Musa (Aparicio, 76).

Gols: 1-0 Llerena (pp) (5); 1-1 Musa (p)(23); 1-2 Robert (40); 2-2 Cortés (70).

Àrbitre: Aranda Anquela. Grogues a Duba, Robert, Robusté, Márquez i Valentín. Expulsat Aparicio (82). El Badalona va arribar al descans 1-2 i va optar al triomf amb dues pilotes al pal de Larrosa i Chema Moreno.

Prat 0

- Olot 0

Prat: Craviotto, Diego, Perone, Figueras, Neeskens, Adri Díaz, Putxi, Montero (Ufano, 64), Guzmán (Padilla, 77), Eric (Domi, 77) i Bertomeu (Astals, 64).

Olot: Ballesté, Soler, Barnils, Genís, Masó, Blázquez, Pol Prats (Juan Delgado, 70), Eloi Amagat (Salinas, 74), Pedro, Roger (KIlian, 46) i Xumetra.

Àrbitre: Munarriz Mateos. Va amonestar Ufano.

Prat i Olot, dos rivals directes, es van repartir els punts en un partit equilibrat i amb fases alternativ­es. Diego (45), Neeskens (70) i Domi (83) van disposar d’ocasions clares, però el porter Ballesté va ser tot un mur al Sagnier.