La Vanguardia (Català-1ª edició)

La ‘modern family’ de la Kamala

La nova vida de l’Ella i en Cole, fillastres de la vicepresid­enta, un mes després de la presa de possessió

- En

BEGOÑA CORZO SUÁREZ Barcelona

Fa un mes que el nou tàndem que governa els EUA ha pres possessió, i a la vida de les famílies de Joen Biden i de Kamala Harris hi han canviat moltes coses. Sobretot a la de la vicepresid­enta. El món ha descobert els seus dos fillastres, Ella i Cole Emhoff, dos joves amb molt estil. També la seva neboda Meena Harris, en el punt de mira des de fa uns quants dies.

L’equip d’ètica de la Casa Blanca ha cridat l’atenció a la Meena, advocada i empresària de 36 anys, que des del seu web Phenomenal Woman ven peces amb lemes de conscienci­ació social, incloent-hi frases cèlebres de la seva tieta Kamala. Per impedir que es continuï ajudant del seu ara cèlebre cognom, ha estat advertida.

La vicepresid­enta també s’ha hagut d’enfrontar a preguntes sobre la seva fillastra, Ella Emhoff, que, després de destacar amb el seu cridaner abric de Miu Miu a la presa de possessió presidenci­al, va fitxar de model per la prestigios­a agència IMG Models al cap de només una setmana. Amb els cabells arrissats i una figura espigada, aquesta jove de 21 anys ja és pràcticame­nt referent oficial d’estil de la generació Z, sobretot després de debutar a la setmana de la moda de Nova York, que s’acaba de celebrar. La jove va desfilar per a la marca Proenza Schouler i va participar en un grup de debat sobre el sector. Abans del jurament presidenci­al ja va cridar l’atenció amb un vestit de ratlles de Frankie Shop en un acte electoral a Delaware.

La fillastra de Harris és artista i estudia moda a l’escola de disseny Parsons, a Nova York. I, malgrat que ara prova sort com a model, també aspira a tenir marca pròpia de roba. A Instagram hi mostra habitualme­nt peces de punt acolorides i accessoris que elabora ella mateixa. Ja són famosos els seus barrets, càrdigans i shorts de ganxet, d’un estil que recorda el de la firma Jocomomola de Sybilla.

La que serà companya de tops com Gigi Hadid i Karlie Kloss “sap com comunicar en aquest moment, en aquest temps: traspua desvergony­iment i alegria”, segons Ivan Bart, president d’IMG Models en declaracio­ns a The New

York Times. La jove viu a Brooklyn i ja té uns 390.000 fans a Instagram. L’Ella fins i tot s’ha permès criticar el seu germà Cole, que té un estil menys estudiat, per haver-se presentat al debat vicepresid­encial amb pantalons curts. Però la veritat és que tots dos s’avenen molt.

En Cole (26) es va llicenciar en Psicologia a Colorado, però ha seguit els passos de la seva mare, Kerstin Emhoff, productora a Hollywood des de fa dècades, i ara és assistent executiu a la productora de Brad Pitt, Plan B Entertainm­ent, responsabl­e de pel·lícules com 12 anys d’esclavitud o Moonlight.

El fillastre de Kamala Harris ha explicat que va portar malament l’inici de la relació de la vicepresid­enta i el seu pare, Doug Emhoff. El va agafar amb 18 anys, i diu que tenir dos advocats (en Doug és expert en drets d’autor i la Kamala era fiscal general de Califòrnia) “preguntant-te què faràs el cap de setmana pot ser una mica incòmode”. És un noi divertit, d’acord amb les seves publicacio­ns a les xarxes, que no són gaires. Viu amb la seva xicota, Greenley, un any més jove, amb qui comparteix la passió pels gossets schnoodles. Però, tot i que visqui a Hollywood, en Cole defuig l’exposició mediàtica que l’Ella no refusa. Només es poden veure 21 publicacio­ns al seu Instagram. L’última és de la seva germana a la presa de possessió de Joe Biden.

 ??  ?? de
Els fills Kamala i
Emhoff
Doug camins han triat
Harris L’Ella diferents. molt York i es viu a Nova En moda. a la dedica Hollywood a
Cole viu xicota, seva la amb la treballa a i Greenley, Pitt de Brad productora
de Els fills Kamala i Emhoff Doug camins han triat Harris L’Ella diferents. molt York i es viu a Nova En moda. a la dedica Hollywood a Cole viu xicota, seva la amb la treballa a i Greenley, Pitt de Brad productora
 ?? INSTAGRAM ??
INSTAGRAM
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain