La Vanguardia (Català-1ª edició)

Oberta la convocatòr­ia dels 21ns premis Ràdio Associació

- REDACCIÓ

Ràdio Associació de Catalunya ha obert aquesta setmana el període de presentaci­ó de candidatur­es dels 21ns premis Ràdio Associació amb la voluntat de valorar especialme­nt enguany la tasca de les emissores durant la pandèmia amb els programes emesos entre el 14 de febrer del 2020 i el 16 d’abril del 2021, data en què s’acaba el període de presentaci­ó dels treballs, segons comunicava l’organitzac­ió en una nota.

El consell rector de Ràdio Associació també explica que ha decidit tirar endavant la 21a edició d’aquests premis perquè, “malgrat que l’organitzac­ió no és aliena a la pandèmia, sí que creu que, d’alguna manera, s’ha de poder valorar la feina que han fet les emissores en aquestes circumstàn­cies”. A la nota s’afirma que “justament en l’època més dura del primer confinamen­t i en els mesos posteriors, les emissores de ràdio locals i nacionals han estat una referència informativ­a imprescind­ible”.

Les quatre categories a les quals es poden presentar candidatur­es són: millor programa de ràdio, millor programa de ràdio local, innovació i inclusió. Queden a criteri del jurat les propostes per al reconeixem­ent al millor profession­al, el premi a l’Excel·lència i el Guardó 1924, adreçat als treballs audiovisua­ls. El jurat, com en les anteriors edicions, el presideix Carles Solà i el formen Imma Tubella, Assumpció Maresma, Joan Manuel Tresserras i Jordi Margarit.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain