La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A

Adam

APTA

Drama: La rutina de l’Abla, vídua i mare d’una nena, s’interromp per l’arribada d’una jove embarassad­a que busca feina i asil. 98 min.

Adú

16A

Drama: Tres històries unides per un tema central, en què cap dels seus protagonis­tes sap que els seus destins estan condemnats a creuarse i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes. 119 min.

Ane

12A

Drama: Una dona torna a casa després de passar la nit fora i descobreix que la seva filla adolescent no hi és. 99 min.

Anton, su amigo y la revolución rusa

12A

Drama: Any 1919. En una zona d’Ucraïna poblada per famílies alemanyes moltes dècades abans per conrear la rica terra propera a la Mar Negra, Anton i Jakob troben la fascinació comú: el cel.102 min.

B

Baby 16 A

Drama: Una jove addicta pareix i ven el nadó a una matrona dedicada al comerç infantil. Després, penedida, mira de recuperar-lo.104 min.

C

Cartas mojadas 12 A

Documental: Milers de persones han creuat el mar Mediterran­i aquests anys intentant arribar a Europa. A través d’una misteriosa veu del fons del mar, la pel·lícula explica els anys més tràgics de la història contemporà­nia europea. 81 min.

14 dies, 12 nits

APTA

Drama: Clara, filla ladolescen­t i adoptiva d’Isabelle, mor en un tràgic accident. Un any després, Isabelle torna a l’orfenat vietnamita amb l’esperança de connectar emocionalm­ent amb la seva filla. 99 min.

100% Wolf: Pequeño Gran Lobo

APTA

Animació: Freddy Lupin no pot esperar a convertir-se en un home llop, com el seu llegendari pare. No obstant això, quan arriba el gran dia de la primera transforma­ció del Freddy, res surt com esperava.96 min.

E

El año del descubrimi­ento 12 A

Documental: Veïns, joves i aturats parlen de somnis, preocupaci­ons laborals i del futur en un bar de Cartagena. 200 min.

El cavaller del drac

APTA

Animació: El Firedrake és un jove drac que emprèn una aventura per buscar un llegendari santuari dels dracs. 100 min.

El faro

16A

Drama: A finals del segle XIX, Ephraim Winslow i Thomas Wake, dos faroners, són enviats a una illa remota de Nova Anglaterra, on, aïllats del món, viuen una experiènci­a al·lucinatòri­a. 109 min.

El inconvenie­nte

Comèdia: A la Sara li ofereixen comprar la casa perfecta, però amb un inconvenie­nt: la Lola, septuagenà­ria propietàri­a del local, hi viurà fins que mori. 94 min.

El noi 12 A

APTA

Comèdia: Una dona de Londres molt pobra es veu obligada a abandonar el seu fill a la porta d’una casa de milionaris. 86 min.

El ombligo de Guie’dani

12A

Drama: Guie’dani, una nena indígena zapoteca, i la seva mare entren a treballar com a empleades domèstique­s per una família de classe mitjana acomodada de la Ciutat de Mèxic. 119 min.

El padre

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El pequeño vampiro

7A

Animació: Petit Vampir ha tingut 10 anys durant els últims 300 anys. Tot i viure en una casa encantada amb un alegre grup de monstres, s’avorreix enormement. 82 min.

El ritmo de la venganza

16A

Acció: Quan descobreix que el sinistre en el qual va morir la seva família en realitat no va ser un accident, Stephanie Patrick decideix venjar-se dels responsabl­es. 109 min.

El verano que vivimos

12A

Drama: Arriben a les mans d’una periodista unes esqueles en què s’endevina una història d’amor, amistat i traïció. 119 min.

Emma

APTA

Comèdia: L’Emma ha de torejar amb diversos emparellam­ents per descobrir un amor que sempre havia estat al seu costat. 124 min.

En guerra con mi abuelo

7A

Comèdia: El Peter ha d’abandonar la seva habitació quan Ed, el seu avi vidu, es muda a casa seva. El Peter vol que marxi, però l’Ed no li ho posarà fàcil. 97 min.

Entre nosotras

7A

Drama romàntic: LaNinailaM­adeleineha­namagatels­euamordura­nt dècades. Per a tots, i inclús per a la tafanera filla de Madeleine, són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. 95 min.

Eso que tú me das

APTA

Documental: El cantant Pau Donés de Jarabe de Palo va lluitar durant 5 anys contra el càncer, i quinze dies abans de morir va voler tenir la seva última xerrada amb Jordi Évole i deixar el seu testimoni i agraïment per tot el que havia rebut. 65 min.

H

Hasta el cielo 16 A

Thriller: La vida de l’Ángel canvia per sempre quan, després barallarse amb el nòvio d’una noia que acaba de conèixer, aquest l’anima a unir-se a la seva banda d’encastador­s que té en escac tota la policia de Madrid. 121 min.

Hope 7A

Drama: Anja i Tomas viuen en família amb els seus fills biològics i els seus fillastres. No obstant això, durant anys la parella s’ha distanciat. 126 min.

I

In the Mood for Love (Deseando amar) 13 A

Drama romàntic: Hong Kong, 1962. Un home i una dona, ambdós casats, queden sovint, ja que les seves respective­s parelles viatgen molt per qüestions de feina. 98 min.

Interstell­ar

12A

Ciència ficció: Un grup d’explorador­s s’embarca en la missió més important de la història de la humanitat. 169 min.

J

Josep 12 A

Animació: El govern francès confina els republican­s espanyols que fugen de la dictadura de Franco en camps de concentrac­ió i dos homes fan amistat. 77 min.

L

La boda de Rosa

APTA

Comèdia: A punt de fer 45 anys, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per i per als demés. Així que decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida. 97 min.

La chica del brazalete

12A

Drama: Lise, de 16 anys, està acusada d’haver assassinat la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen fèrriament. 95 min.

La ciudad de las estrellas - La La Land

APTA

Musical: La pel·lícula comença com tot a Los Angeles: a l’autopista. Aquí és on el Sebastian coneix la Mia, gràcies a un desdenyós clàxon enmig d’un embús. 129 min.

La lección de alemán

12A

Drama històric : Alemanya, 1954. En un correccion­al a la vora del riu Elba, el jove de 21 anys Siggi Jepsen ha d’escriure una redacció sobre Les alegries del deure. 125 min.

La maldición de Lake Manor

Terror:Samuelésun­nenparalít­icqueviuam­blasevamar­eaLakeMano­r, una mansió aïllada al bosc, la qual té prohibit abandonar. 103 min.

La oveja Shaun, la película: Granjagued­ón

16A

APTA

Animació: Unes estranyes llums planegen sobre el cel del tranquil Mossingham anunciant l’arribada de visitants d’una galàxia llunyana. 86 min.

La pintora y el ladrón

12A

Documental: Dues obres de la pintora naturalist­a txeca Barbora Kysilkova desapareix­en d’una galeria el dia de la inauguraci­ó. El lladre fuig. Tot i així, la pintora el persegueix fins que el troba. 102 min.

La Sra. Lowry e hijo

Drama: L.S. Lowry és una de les figures artístique­s més importants del Regne Unit de mitjans del segle XX. Lowry és un pintor famós per la seva visió única de nord-oest industrial d’Anglaterra. 91 min.

La última gran estafa 7A

12 A

Comèdia: Després els seus últims fracassos cinematogr­àfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamist­a Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula. 103 min.

La vampira de Barcelona

18 A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

La voz humana

12 A

Curtmetrat­ge: Una dona veu passar les hores al costat de les maletes del seu examant, que l’abandona per una altra dona. 29 min.

Las niñas

7A

Drama: La Celia, una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges de Saragossa, és empesa per la Brisa, una nova companya, cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescènc­ia. 97 min.

Lupin III: The First

7A

Animació: Bresson Diary és l’únic tresor que el llegendari lladre Arsène Lupin no va poder robar en tota la seva vida. Segons la llegenda, aquell que sigui capaç de desentrany­ar els seus secrets adquirirà una immensa fortuna. 93 min.

M

Madame Curie

Biopic: París, 1893. Una brillant científica s’enfronta a l’elit acadèmica per dur a terme les seves investigac­ions. 109 min.

Manual de la buena esposa 7A

7A

Comèdia: Paulette dirigeix una escola on eduquen adolescent­s per tal que es converteix­in en esposes perfectes. Després de la la revolució de Maig de l’68, Paulette comença a qüestionar les seves creences. 109 min.

Maragall i la Lluna

APTA

Documental: Documental sobre Pasqual Maragall, un polític fonamental per entendre la transforma­ció d’una ciutat i un país.110 min.

Mi niña

7A

Comèdia: L’Héloïse és una mare de tres fills que té una petita crisi quan la més petita d’ells, la Jade, decideix que al complir els 18 anys marxarà de França per seguir amb els seus estudis al Canadà. 87 min.

N

Nieva en Benidorm 12 A

Thriller: Peter Riordan, jubilat, decideix visitar el seu germà Daniel, però descobreix que ha desaparegu­t i que era propietari d’un club de burlesc. 117 min.

No matarás 16 A

Thriller: El Dani reprèn la seva vida després de la mort del seu pare, de qui ha tingut cura durant molts anys. 92 min.

Noticias del gran mundo

12A

Drama: Un veterà de la Guerra de Secessió accedeix a lliurar una nena, segrestada fa anys pel poble Kiowa als seus oncles. 118 min.

Nuevo orden

16A

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

S

Sabates Vermelles i els set trols

Animació:SabatesVer­mellesésun­ajoveextra­ordinàriaq­uenoencaix­a amb els estereotip­s de les princeses dels contes de fades. A més, els trolls són set valents cavallers transforma­ts per un encanteri.91min.

Saint Maud

APTA

16A

Terror: La Maud, una devota infermera, arriba a la casa de l’Amanda, una famosa ballarina greument malalta. 84 min.

Salvaje

16A

Thriller: Rachel va amb presses perquè arriba tard a la feina. De sobte, té un contratemp­s en un semàfor amb un desconegut que, per les seves circumstàn­cies vitals, se sent enfonsat i invisible. 90 min.

Saroj Dutta and His Times

SC

Documental: Un poeta comunista i periodista radical, un assassinat secret de l’Estat i un intent de revolució que va començar al poble de Naxalbari, a l’Himàlaia. 115 min.

Sentimenta­l

16A

Comèdia: El Julio i l’Anna, una parella mal avinguda, conviden a casa uns veïns i tots tenen una experiènci­a catàrtica. 78 min.

Sopa de ganso

APTA

Comèdia: La República Democràtic­a de Freedonia, un petit país centreeuro­peu liderat pel liberal senyor Rufus T. Firefly, es veu amenaçada per la dictadura de Sylvania. 70 min.

V

Vacaciones contigo y tu mujer 7A

Comèdia: Antoinette, una mestra d’escola, espera amb ànsies les seves llargues vacances d’estiu per anar-se’n amb Vladimir, el seu amant secret i pare d’una de les seves alumnes. 95 min.

W

Wonder Woman 1984 12 A

Acció: La Wonder Woman fa un gran salt al futur i aterra als anys 80, on haurà d’enfrontar-se a dos nous enemics: Max Lord i Cheetah. 151 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain