La Vanguardia (Català-1ª edició)

Maroto confirma la celebració del Mobile a Barcelona

- PILAR BLÁZQUEZ

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, va confirmar ahir la celebració de dos esdevenime­nts clau per reactivar l’economia espanyola. Durant una entrevista a Telemadrid va assegurar que se celebrarà el Mobile World Congress a Barcelona i que l’Ifema de Madrid acollirà la Fira Internacio­nal del Turisme, Fitur, un esdevenime­nt que, segons la ministra, suposarà “la reactivaci­ó del turisme”.

Poc després, en companyia del president d’Ifema, José Vicente de los Mozos, i del president d’Iberia i del comitè organitzad­or de Fitur, Javier Sánchez Prieto, Reyes Maroto va presidir la presentaci­ó oficial de Fitur 2021, que se celebrarà entre el 19 i el 23 de maig, sota l’eslògan “Tourism is back” (El turisme torna). “La celebració de Fitur és una bona notícia perquè permet mostrar al món que Espanya és sinònim d’una destinació de qualitat i segura. A més, Fitur serà un aparador global per debatre sobre iniciative­s com els passaports sanitaris, els corredors turístics o les proves diagnòstiq­ues”, va assegurar la ministra.

La seguretat serà clau també en l’organitzac­ió. Els participan­ts hauran de sotmetre’s a proves PCR en origen, hi haurà tests ràpids al recinte, protocols i tecnologia per canalitzar el flux d’assistents i Ifema garanteix la ventilació exterior. “Els diferents actors d’una indústria que necessita accelerar la seva recuperaci­ó i que s’ha revelat ara més que mai com a gran motor de l’economia tenen les seves esperances posades en aquesta fira. A Ifema comptem amb els protocols i les condicions suficients perquè aquesta convocatòr­ia es desenvolup­i sota els màxims estàndards de seguretat sanitària”, va assegurar José Vicente de los Mozos.

 ?? REMO CASILLI / REUTERS ?? La seu d’Alitalia, a l’aeroport romà de Fiumicino
REMO CASILLI / REUTERS La seu d’Alitalia, a l’aeroport romà de Fiumicino

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain