La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detingut un comercial per haver assassinat una parella d’avis

- TONI MUÑOZ

Una parella d’avis va aparèixer morta a casa seva el 24 d’agost del 2019, al barri de la Bordeta de Barcelona, a SantsMontj­uïc. La forta olor que emanava del domicili va portar els veïns a avisar la policia, que per l’estat de descomposi­ció que presentave­n els cossos va confirmar que feia uns quants dies que eren morts. El mal estat dels cadàvers no permetia esbrinar si la mort havia estat violenta, però el fet que amb 80 anys haguessin mort el mateix dia va portar a sospitar inevitable­ment que no es tractava d’una mort natural, segons va avançar ahir la Ser. L’autòpsia va confirmar que els dos avis havien mort després de rebre diverses punyalades.

Després d’un any i mig d’investigac­ió, els Mossos d’Esquadra han detingut el suposat autor del doble crim. Es tracta d’un comercial que venia pròtesis ortopèdiqu­es i que tenia antecedent­s per delictes d’estafa.

Qui els va posar darrere la pista d’aquest home va ser el fill del matrimoni mort. Va comentar als investigad­ors que últimament s’havia acostat a ells un home d’uns cinquanta anys que es dedicava a vendre material ortopèdic. En l’escena del crim faltaven objectes de valor, de manera que tot portava a pensar que es tractava d’un robatori. Quan els investigad­ors van introduir el

Un matrimoni d’octogenari­s va ser mort a punyalades l’agost del 2019 a la Bordeta

nom del comercial a la base de dades van aparèixer antecedent­s d’estafa d’aquest individu, que solia enganyar persones grans. Els Mossos d’Esquadra el van detenir dimarts i el jutge en va decretar l’ingrés a presó provisiona­l sense fiança. L’arrestat va negar els fets i no se sap si va posar fi a la vida de la parella després de ser descobert o si els va matar primer per poder cometre el robatori.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain