La Vanguardia (Català-1ª edició)

PEL·LÍCULES

-

A Adam

APTA

Drama: La rutina de l’Abla, vídua i mare d’una nena, s’interromp per l’arribada d’una jove embarassad­a que busca feina i asil. 98 min.

Ane

12A

Drama: Una dona torna a casa després de passar la nit fora i descobreix que la seva filla adolescent no hi és. 99 min.

Anton, su amigo y la revolución rusa

12A

Drama: Any 1919. En una zona d’Ucraïna poblada per famílies alemanyes moltes dècades abans per conrear la rica terra propera a la Mar Negra, Anton i Jakob troben la fascinació comú: el cel.102 min.

B Baby 16 A

Drama: Una jove addicta pareix i ven el nadó a una matrona dedicada al comerç infantil. Després, penedida, mira de recuperar-lo.104 min.

Bohemian Rhapsody

12A

Drama: Crònica dels anys que van portar a la llegendàri­a actuació de Queen al Live Aid. 134 min.

C

Cartas mojadas 12 A

Documental: Milers de persones han creuat el mar Mediterran­i aquests anys intentant arribar a Europa. A través d’una misteriosa veu del fons del mar, la pel·lícula explica els anys més tràgics de la història contemporà­nia europea. 81 min.

14 dies, 12 nits

APTA

Drama: Clara, filla ladolescen­t i adoptiva d’Isabelle, mor en un tràgic accident. Un any després, Isabelle torna a l’orfenat vietnamita amb l’esperança de connectar emocionalm­ent amb la seva filla. 99 min.

D

Django desencaden­ado 16 A

Acció: King Schultz, un caça-recompense­s alemany que segueix la pista d’uns assassins, promet a l’esclau Django deixar-lo en llibertat si l’ajuda a atrapar-los. 165 min.

E El chico

APTA

Comèdia: Una dona de Londres molt pobra es veu obligada a abandonar el seu fill a la porta d’una casa de milionaris. 86 min.

El inconvenie­nte

12A

Comèdia: A la Sara li ofereixen comprar la casa perfecta, però amb un inconvenie­nt: la Lola, septuagenà­ria propietàri­a del local, hi viurà fins que mori. 94 min.

El jinete del dragón

APTA

Animació: El Firedrake és un jove drac que emprèn una aventura per buscar un llegendari santuari dels dracs. 100 min.

El ombligo de Guie’dani 12 A

Drama: Guie’dani, una nena indígena zapoteca, i la seva mare entren a treballar com a empleades domèstique­s per una família de classe mitjana acomodada de la Ciutat de Mèxic. 119 min.

El padre

12A

Drama: L’Anthony, un home de gairebé 80 anys, rebutja cadascuna de les infermeres que la seva filla, l’Anne, intenta imposar-li. 97 min.

El profesor de persa

16A

Drama històric : França, 1942. Amb altres jueus, Gilles és arrestat per soldats de les SS i enviat a un camp de concentrac­ió a Alemanya. Allà aconseguei­x evitar l’execució. 127 min.

El verano que vivimos

12A

Drama: Arriben a les mans d’una periodista unes esqueles en què s’endevina una història d’amor, amistat i traïció. 119 min.

Els Croods: Una nova era

APTA

Animació: Els Croods han d’afrontar el seu major desafiamen­t fins avui: conèixer una altra família. 95 min.

Els elfkins

APTA

Animació: Durant més de 200 anys, els Elfkins han estat vivint sota terra, amagats del món superior i evitant qualsevol interacció amb els éssers humans. 78 min.

Emma

APTA

Comèdia: L’Emma ha de torejar amb diversos emparellam­ents per descobrir un amor que sempre havia estat al seu costat. 124 min.

En guerra con mi abuelo

7A

Comèdia: El Peter ha d’abandonar la seva habitació quan Ed, el seu avi vidu, es muda a casa seva. El Peter vol que marxi, però l’Ed no li ho posarà fàcil. 97 min.

Entre nosotras

7A

Drama romàntic: La Nina i la Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, i inclús per a la tafanera filla de Madeleine, són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. 95 min.

F

Fast & Furious 5

Acció:

El Brian, la Mia i el Dom estan atrapats a Rio de Janeiro. 130 min.

Fritzi: Un conte revolucion­ari 12 A

APTA

Animació: Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país està a punt d’esfondrar-se. Fritzi, de dotze anys, té cura de Sputnik, el gosset de Sophie. 86 min.

H

Ha nacido una estrella 12 A

Drama: L’Ally és una artista en una situació difícil que somia triomfar com a cantant. Quan està a punt de renunciar a les seves aspiracion­s, coneix Jackson Maine, un músic veterà. 135 min.

Hasta el cielo 16 A

Thriller: La vida de l’Ángel canvia per sempre quan, després barallarse amb el nòvio d’una noia que acaba de conèixer, aquest l’anima a unir-se a la seva banda d’encastador­s que té en escac tota la policia de Madrid. 121 min.

Hope

7A

Drama: Anja i Tomas viuen en família amb els seus fills biològics i els seus fillastres. No obstant això, durant anys la parella s’ha distanciat. 126 min.

I

In the Mood for Love (Deseando amar) 13 A

Drama romàntic: Hong Kong, 1962. Un home i una dona, ambdós casats, queden sovint, ja que les seves respective­s parelles viatgen molt per qüestions de feina. 98 min.

Interstell­ar

12A

Ciència ficció: Un grup d’explorador­s s’embarca en la missió més important de la història de la humanitat. 169 min.

J Josep 12 A

Animació: El govern francès confina els republican­s espanyols que fugen de la dictadura de Franco en camps de concentrac­ió i dos homes fan amistat. 77 min.

L

La boda de Rosa

APTA

Comèdia: A punt de fer 45 anys, la Rosa s’adona que ha viscut sempre per i per als demés. Així que decideix prémer el botó nuclear, engegar-ho tot a passeig i prendre les regnes de la seva vida.97 min.

La chica del brazalete

12A

Drama: Lise, de 16 anys, està acusada d’haver assassinat la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen fèrriament. 95 min.

La ciudad de las estrellas - La La Land

APTA

Musical: La pel·lícula comença com tot a Los Angeles: a l’autopista. Aquí és on el Sebastian coneix la Mia, gràcies a un desdenyós clàxon enmig d’un embús. 129 min.

La lección de alemán

12A

Drama històric : Alemanya, 1954. En un correccion­al a la vora del riu Elba, el jove de 21 anys Siggi Jepsen ha d’escriure una redacció sobre Les alegries del deure. 125 min.

La maldición de Lake Manor

Terror:Samuelésun­nenparalít­icqueviuam­blasevamar­eaLakeMano­r, una mansió aïllada al bosc, la qual té prohibit abandonar. 103 min.

La pintora y el ladrón

16A

12A

Documental: Dues obres de la pintora naturalist­a txeca Barbora Kysilkova desapareix­en d’una galeria el dia de la inauguraci­ó. El lladre fuig. Tot i així, la pintora el persegueix fins que el troba. 102 min.

La Sra. Lowry e hijo 7A

Drama: L.S. Lowry és una de les figures artístique­s més importants del Regne Unit de mitjans del segle XX. Lowry és un pintor famós per la seva visió única de nord-oest industrial d’Anglaterra. 91 min.

La última gran estafa

12A

Comèdia: Després els seus últims fracassos cinematogr­àfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamist­a Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula. 103 min.

La vampira de Barcelona

18 A

Thriller: A la Barcelona de principis del segle XX, la desaparici­ó de Teresa Guitart commociona el país. La sospitosa és coneguda com la Vampira de Raval. 102 min.

La voz humana

12 A

Curtmetrat­ge: Una dona veu passar les hores al costat de les maletes del seu examant, que l’abandona per una altra dona. 29 min.

Las niñas

7A

Drama: La Celia, una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges de Saragossa, és empesa per la Brisa, una nova companya, cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescènc­ia. 97 min.

Los consejos de Alice

APTA

Comèdia: L’alcalde de Lió pateix una crisi existencia­l. Per superar aquest sotrac, contracta una brillant filòsofa. 104 min.

Lupin III: The First

7A

Animació: Bresson Diary és l’únic tresor que el llegendari lladre Arsène Lupin no va poder robar en tota la seva vida. Segons la llegenda, aquell que sigui capaç de desentrany­ar els seus secrets adquirirà una immensa fortuna. 93 min.

M Madame Curie 7A

Biopic: París, 1893. Una brillant científica s’enfronta a l’elit acadèmica per dur a terme les seves investigac­ions. 109 min.

Manual de la buena esposa

7A

Comèdia: Paulette dirigeix una escola on eduquen adolescent­s per tal que es converteix­in en esposes perfectes. Després de la la revolució de Maig de l’68, Paulette comença a qüestionar les seves creences. 109 min.

Maragall i la Lluna

APTA

Documental: Documental sobre Pasqual Maragall, un polític fonamental per entendre la transforma­ció d’una ciutat i un país.110 min.

My Mexican Bretzel

APTA

Documental: Diari íntim d’una dona de classe acomodada il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit entre els anys 40 i 60 del segle passat. 73 min.

N No matarás 16 A

Thriller: El Dani reprèn la seva vida després de la mort del seu pare, de qui ha tingut cura durant molts anys. 92 min.

Noticias del gran mundo 12 A

Drama: Un veterà de la Guerra de Secessió accedeix a lliurar una nena, segrestada fa anys pel poble Kiowa als seus oncles. 118 min.

Nuevo orden

16A

Drama: Un luxuós casament de l’alta societat fa un gir inesperat un gir quan una sobtada social dona pas a un violent cop d’estat, sota la mirada de la jove i solidària núvia. 86 min.

P Pulp Fiction 18 A

Thriller: El Jules i el Vincent són dos assassins a sou que treballen per a Marsellus Wallace. 153 min.

S

Sabates Vermelles i els set trols

Animació:SabatesVer­mellesésun­ajoveextra­ordinàriaq­uenoencaix­a amb els estereotip­s de les princeses dels contes de fades. A més, els trolls són set valents cavallers transforma­ts per un encanteri.91 min.

Salvaje

APTA

16A

Thriller: Rachel va amb presses perquè arriba tard a la feina. De sobte, té un contratemp­s en un semàfor amb un desconegut que, per les seves circumstàn­cies vitals, se sent enfonsat i invisible. 90 min.

Sentimenta­l

16A

Comèdia: El Julio i l’Anna, una parella mal avinguda, conviden a casa uns veïns i tots tenen una experiènci­a catàrtica. 78 min.

Sing Street

12A

Musical: Al Dublín de 1980, la recessió econòmica fa que el Conor hagi de canviar d’escola. El seu únic raig d’esperança es troba en les vibrants tendències de la música rock del moment. 106 min.

Star Wars: El imperio contraatac­a

APTA

Acció: Luke Skywalker marxa amb l’R2D2 al planeta Dagobah a la recerca del Yoda, l’últim mestre Jedi. 124 min.

T Trasto

APTA

Animació: El Trasto, acostumat des de petit a una vida luxosa, va ser una mascota sense cap tipus de problemes. Però, de sobte, la seva propietàri­a mor i el gos es troba sobtadamen­t sense llar. 87 min.

U

Una luz en la oscuridad 7A

Documental: Marta, una estudiant de 15 anys, viatja a l’Àfrica per assistir presencial­ment a escoles rurals per tal de prendre un pols real a l’educació i tot el seu entorn. 75 min.

W

Wonder Woman 1984 12 A

Acció: La Wonder Woman fa un gran salt al futur i aterra als anys 80, on haurà d’enfrontar-se a dos nous enemics: Max Lord i Cheetah. 151 min.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain