La Vanguardia (Català-1ª edició)

Greu accident de Tiger Woods

El golfista va haver de ser operat d’urgència després de patir importants lesions a les cames

- LUIS BUXERES

Tiger Woods va tenir ahir un greu accident de cotxe i al tancament d’aquesta edició estava sent operat d’“importants lesions a les cames” al HarborUCLA Medical Center de Los Angeles, tal com va revelar el seu agent, Mark Steinberg, a través d’un comunicat. La policia del comtat de Lomita, al sud-oest de la ciutat california­na, havia informat minuts abans dels primers detalls després d’anar al lloc de l’accident i havia confirmat que el golfista havia estat hospitalit­zat. Posteriorm­ent, en declaracio­ns a la CBS, un representa­nt del xèrif va subratllar que les ferides del golfista, tot i que són greus, no posen en perill la seva vida.

Els fets van tenir lloc a les 7.12 h (hora local) a Hawthorne

Boulevard, una carretera molt costeruda i amb molts revolts de Rancho Palos Verdes (Los Angeles), i les imatges van demostrar la gravetat de l’accident. Woods conduïa un Genesis GV80, i el frontal va quedar completame­nt destrossat. Els bombers van haver de treure el golfista pel parabrisa utilitzant eines hidràuliqu­es davant el mal estat del vehicle. Després va ser traslladat immediatam­ent al centre mèdic, on es va decidir intervenir-lo de seguida davant les lesions patides a les cames.

Woods, de 45 anys i pare de dos fills, Sam Alexis (13) i Charlie Axel (12), viu a Jupiter (Florida) però era a Califòrnia, el seu estat natal, després d’haver patrocinat la setmana passada el Genesis Invitation­al, torneig valedor per al PGA Tour. Aprofitant el llarg viatge de costa a costa, Tiger havia tancat diversos actes amb d’abril, ja estava en l’aire.

La notícia del greu accident de Woods va agafar molts dels seus rivals (i amics) a Bradenton (Florida), on a partir de demà es disputa el Mundial WGC The Concession. “Em fa mal l’estómac sabent que un dels meus millors amics ha tingut un accident. Penso en els seus fills, que ho deuen estar passant malament”, declarava Justin Thomas intentant aguantar les llàgrimes, convertit el de Kentucky els últims anys en una de les persones més properes a Tiger i la seva família, i en la seva parella habitual d’entrenamen­ts. També Jon Rahm va tenir paraules d’ànims des del mateix camp de golf: “Dins de la tragèdia espero que tot surti tan bé com sigui possible i el puguem veure molt aviat als camps de golf”. A les xarxes, els missatges de suport a Woods es van multiplica­r des de tots els àmbits.

 ?? KNBC / REUTERS ?? Així va quedar el Genesis GV80 que conduïa Tiger Woods després de l’accident
KNBC / REUTERS Així va quedar el Genesis GV80 que conduïa Tiger Woods després de l’accident

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain