La Vanguardia (Català-1ª edició)

El repòs de la mare espacial

Felicity Jones té insomni des que és mare i no ha tornat a trepitjar un plató

-

nia sentit. Si un grup de persones es passa tres anys en una nau espacial, passaran certes coses. Passaria el mateix si ens passéssim tres anys filmant una pel·lícula”, va teoritzar.

El mexicà Demian Bichir, que interpreta un dels tripulants de la nau, va assegurar jocós que tots al plató es van identifica­r tant amb la Felicity que també tenien antulls. I la mateixa Jones, que als 37 anys admet que no ha tornat a dormir bé des que es va convertir en mare, va revelar que quan finalment van decidir incorporar el seu embaràs a la història tot va començar a ser molt més senzill al rodatge: “Em vaig poder relaxar i vaig poder menjar tones de pastís de xocolata, cosa que va fer que l’experiènci­a fos meravellos­a. Sobretot perquè, mentre que tots els altres actors havien de rodar escenes de risc complicade­s, jo estava asseguda en un tamboret molt còmode mirant com treballave­n”, assenyala.

D’altra banda, comparteix, treballar amb Clooney li va servir com a avançament de com evoluciona­ria la seva pròpia vida: “En George és una persona molt oberta i té dos fills preciosos. Quan treballes amb ell, t’afegeixes a la seva família. Ens va rebre a casa seva, on vam menjar moltíssima pizza abans de començar a filmar. Lògicament em va recomanar que dormís tant com pogués abans de donar a llum, perquè les coses no tornarien a ser igual per a mi”.

Malgrat que té una altra pel·lícula esperant estrena, The last letter from your lover, que va rodar amb Shailene Woodley l’octubre del 2019 a Mallorca, la Felicity no ha tornat a treballar. Ja ha firmat contracte per filmar en algun moment d’aquest any el thriller Borderland amb John Boyega i sota les ordres dels germans Charles i Thomas Guard, però ara per ara la nominada a l’Oscar i al Globus d’Or per La teoría del todo prefereix prendre’s les coses amb calma: “Estic molt més cansada”, explica des de Londres, a casa seva. I afegeix: “Les parpelles em pesen més, cosa amb què molta gent es pot identifica­r. Però de la mateixa manera com ho planteja la pel·lícula, a mi el que em preocupa en aquest moment són les noves generacion­s, especialme­nt per tot el que vivim. S’han sacsejat els fonaments de la nostra societat, i no sabem què ens espera. Per això espero que tot millori aviat”, diu preocupada.

Clooney va adaptar ‘Cielo de medianoche’ per l’embaràs: “Em vaig poder relaxar i menjar tones de xocolata”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain