La Vanguardia (Català-1ª edició)

La cavalleria de Laporta

L’expresiden­t compta amb Valdés i Alemany per al futbol i festeja Puyol

- FUTBOL ELECCIONS AL FC BARCELONA CARLES RUIPÉREZ

“Hola, futur president del Barça”. Qui deia això era Samuel Eto’o, en un vídeo gravat des del Camerun. El 2005 Joan Laporta es va enfrontar al Madrid per aconseguir el fitxatge del davanter del Mallorca. Des d’aquell moment es va convertir en el seu preferit. Ahir el golejador de les finals de París i Roma va donar suport a l’expresiden­t de cara a les eleccions. No va ser l’únic. Laporta, a qui s’havia atribuït que no donava detalls del seu pla per al futbol, va treure pit i va presumir de diversos pesos pesants que treballara­n amb ell en l’estructura esportiva en cas de guanyar. La presentaci­ó del projecte esportiu d’Estimem el Barça, en què es dona molta importànci­a a la Masia com a “centre d’excel·lència esdel projecte futbolísti­c. “Té una dilatada experiènci­a al món del futbol i és una persona molt ben connectada”, va definir Rafael Yuste, que seria el vicepresid­ent esportiu en cas de guanyar els comicis. “És dels millors profession­als de l’esport que he conegut. Sé que està molt al dia. Vull profession­als del seu perfil”, va elogiar Laporta.

El candidat d’Estimem el Barça es va guardar fins i tot dos rocs a la faixa. El primer és Carles Puyol, a qui va festejar públicamen­t. “En Carles va ser un gran capità. Va saber donar exemple d’una manera gens forçada amb entrega, compromís, país i companyoni­a. Tant de bo pugui treballar amb nosaltres. M’encantarà treballar amb ell. Ens ajudaria molt a tornar a dotar de contingut els valors”, va descobrir Yuste.

L’exvicepres­ident esportiu també va revelar que ha estat en contacte recentment amb Jordi Cruyff, el director esportiu de Font. El fill de Johan és actualment entrenador del Shenzhen de la lliga xinesa i també se l’acoblaria a la secretaria tècnica de Laporta . “Li vaig dir que el seu pare va ser un valent. ‘Un valent i un rebel’, em va contestar en Jordi. En Johan va ser un líder i estem segurs que li donarem una alegria el 7 de març”, va vaticinar Yuste.

 ?? QUIQUE GARCIA / EFE ?? Efusiva abraçada entre Joan Laporta i Víctor Valdés ahir a Barcelona
QUIQUE GARCIA / EFE Efusiva abraçada entre Joan Laporta i Víctor Valdés ahir a Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain