La Vanguardia (Català-1ª edició)

La lluita per conservar la categoria es converteix en un polvorí

- REDACCIÓ

Resultats

Sabadell - Albacete Cartagena - Leganés Rayo - Ponferradi­na Almeria - Lugo Castelló - Las Palmas UD Logronyès - Mallorca Fuenlabrad­a - Girona Sporting - Espanyol Tenerife - Alcorcón Oviedo - Saragossa Mirandés - Màlaga 0-0 1-0 1-1 4-1 4-0 0-1 1-1 1-1 3-1 1-0 19:00h

A la cua de la classifica­ció de la Lliga la situació es manté extraordin­àriament tensa. Superades les 25 jornades, ni un sol equip sembla clarament despenjat. El resum de la jornada a la zona baixa il·lustra aquestes circumstàn­cies. Ningú no afluixa el ritme.

Si l’Osca, cuer (20 punts), dissabte havia arrencat un empat en la seva visita a l’Eibar, un altre rival directe per la permanènci­a (1-1), ahir el Valladolid de Sergio González també es va mantenir ferm en la visita al Celta (1-1).

Tot i així, les coses li podrien

Pròxima jornada

Espanyol - Oviedo Saragossa - Tenerife Las Palmas - Rayo Leganés - Castelló Albacete - UD Logronyès Màlaga - Sabadell Ponferradi­na - Sporting Mallorca - Cartagena Girona - Almeria Alcorcón - Mirandés Lugo - Fuenlabrad­a haver sortit millor als de Valladolid, que manaven al marcador al minut 70 gràcies a un gol d’Orellana, si no haguessin rebut l’empat de Jeison Murillo al descompte (94).

La derrota del Cadis a casa (0-1 davant el Betis) va comprimir encara més les coses en la baralla per la permanènci­a. Els gaditans, que sumen 26 punts –tan sols es troben tres punts per sobre de la zona de descens–, es van acabar emportant un bon disgust sis minuts abans del final a l’estadi Ramón de Carranza, després que el bètic Juanmi rematés un lliurament d’Emerson.

Golejadors

Djuka (Sporting) Raúl De To. (Espanyol) Umar Sadiq (Almeria) R. Castro (Cartagena) Corpas (Almeria) Sabin (Leganés) M. Barreiro (Lugo) Amath (Mallorca) Abdón (Mallorca) Fran Sol (Tenerife) J. Narváez (Saragossa) 17 15 13 13 11 8 8 7 7 7 7

L’Elx, un altre dels conjunts que es mouen a la zona de descens, aquesta vegada no va poder sumar: va caure en la seva visita al camp del Granada (2-1), una de les sensacions de la temporada, vistes les seves prestacion­s a la Lliga i fins i tot a Europa: és a vuitens de final de l’Europa League, on l’espera el Molde noruec.

Arribats a aquest punt de la temporada, hi ha sis equips que es mouen en l’estret marge de cinc punts, una distància mínima que es pot resoldre per una estrebada: Cadis, Eibar, Valladolid, Alabès, Elx i Osca es mantenen ben apinyats.

 ?? ROMÁN RÍOS / EFE ?? Els jugadors del Betis celebrant el gol de Juanmi ahir en la visita a Cadis
ROMÁN RÍOS / EFE Els jugadors del Betis celebrant el gol de Juanmi ahir en la visita a Cadis

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain