La Vanguardia (Català-1ª edició)

La sobtada sisena filla dels Baldwin

La Hilaria i l’Alec presenten el nadó sis mesos després de néixer l’anterior

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Quan amb prou feines ha amainat la tempesta sobre quina part d’espanyola té Hilaria Baldwin (37), l’esposa d’Alec Baldwin (62) fa un gir als esdevenime­nts i anuncia que la família té un altre membre. Gens estrany, tenint en compte la cursa de supermare de la instructor­a de ioga, si no fos perquè el sisè nadó, una nena que es diu Lucía, ha arribat quan no fa ni sis mesos que la Hilaria va donar a llum l’Eduardo, el seu cinquè fill en comú amb l’Alec.

La mare ha donat la notícia com sempre, compartint una imatge familiar en què apareixen sis nens. La dona posa molt feliç amb el nou nadó i la resta dels fills: l’Eduardo, en Romeo Alejandro David, de dos anys i mig; en Leonardo Ángel Charles, de quatre; en Rafael Thomas, de cinc i mig, i la Carmen Gabriela, de set. Al costat de la fotografia, l’esposa de l’actor de Hollywood ha escrit el número 7 seguit d’un cor, una suposada referència als seus sis fills més la filla que comparteix­en Alec Baldwin i Kim Basinger, Ireland, de 25 anys.

La Hilaria els últims mesos ha rebaixat la presència a les xarxes després d’haver estat molt criticada per haver donat a entendre que tenia origen espanyol malgrat haver nascut als EUA. Va donar a llum el seu cinquè fill fa menys de sis mesos, de manera que l’últim nadó podria haver arribat a la família gràcies a la gestació subrogada o a una adopció. En tot cas, pel que es dedueix de la mida de la nena, no sembla fruit d’un part prematur. Abans de donar a llum l’Edu, el 2020, la Hilaria va tenir dos avortament­s espontanis.

La parella, que es va casar el 2012, no ha ofert cap detall del naixement, ni de com la Lucía ha arribat a les seves vides. Se’n sap el sexe i com es diu per una altra foto de la nena que publicava hores més tard la mare, també a Instagram.

Resulta que al novembre la Hilaria declarava a People que descartava ampliar la família després del naixement del cinquè fill: “Ara mateix estic tan cansada... En aquest moment, durant els temps de covid, sento com si haguéssim acabat”. L’actor, per la seva part, feia broma dient que la seva dona acostuma a canviar d’opinió.

L’espanyola i l’actor es van casar el juny del 2012 a Manhattan en una cerimònia a què van assistir, entre d’altres, Woody Allen i Robert Kennedy jr. Tenint en compte la velocitat a què augmenta la família, l’actor sembla que ha suavitzat un mal caràcter que va trencar el seu primer matrimoni, amb l’actriu Kim Basinger. Es van embrancar en una amarga batalla per la custòdia de l’Ireland de què van tardar anys a recuperar-se.

La família i un membre més

L’actor ja suma quatre nens i dues nenes a la filla que va tenir fa 25 anys amb Kim Basinger

 ?? NEIL HALL / EFE ??
NEIL HALL / EFE
 ?? INSTAGRAM ?? Alec i Hilaria Baldwin estan decidits a formar una família molt extensa que ja té un membre nou, una nena que han anomenat Lucía i que no se sap com ha arribat a les seves vides
INSTAGRAM Alec i Hilaria Baldwin estan decidits a formar una família molt extensa que ja té un membre nou, una nena que han anomenat Lucía i que no se sap com ha arribat a les seves vides

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain