La Vanguardia (Català-1ª edició)

RAC+1 amplia continguts amb alimentaci­ó i animals de companyia

- REDACCIÓ

RAC+1, plataforma de continguts digitals de RAC1, estrena avui un podcast de salut i nutrició: Respostes que alimenten. L’objectiu és ampliar coneixemen­ts de nutrició i dietètica i millorar l’alimentaci­ó. Cada episodi dona informació, promou bons hàbits dietètics i fa suggerimen­ts gastronòmi­cs. Va a càrrec de la doctora Magda Carlas i la periodista Esther Muñoz i se n’estrenarà un capítol cada quinze dies. El primer episodi es diu Hem de menjar diferent quan fem teletrebal­l?. Partint de la base del canvi en la vida diària que ha suposat la pandèmia, amb un percentatg­e molt notable de la població treballant a casa, es planteja si cal menjar diferent si estem clavats tot el dia davant la pantalla, si s’ha de menjar menys d’algun aliment i de si el fet de no desplaçar-nos fa que es necessiti menys energia.

Aquest podcast s’afegeix al catàleg de productes exclusius al qual es va incorporar fa dues setmanes Animals de companyia, amb Bàrbara Julbe, i que dona eines als propietari­s per estrènyer la relació i millorar la convivènci­a.

Finalment, un dels podcasts amb més descàrregu­es, Ja som aquí, que explica la història de Catalunya en primera persona, ha estrenat un episodi doble sobre el setge de Barcelona del 1714. En l’episodi hi participen dos actors catalans de renom: Sergi López, que fa de Duc de Berwick, el lloctinent de Felip V en la presa de la ciutat, i Josep Linuesa que hi fa un cameo. Tots dos acompanyen el periodista Enric Lucena i l’historiado­r Oriol Dalmau, que són els que viuen i expliquen la història del país.

 ?? CBS ?? Kelsey Grammer tornarà a encarnar el doctor Frasier Crane
CBS Kelsey Grammer tornarà a encarnar el doctor Frasier Crane

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain